ALPHA: Κοντά στο τέλος γνωστή σειρά; Τα χαμηλά νούμερα την στέλνουν για... κόψιμο!

Και όχι δεν είναι το... Έρωτας μετά!

ALPHA: Κοντά στο τέλος γνωστή σειρά; Τα χαμηλά νούμερα την στέλνουν για... κόψιμο!

Κοντά στο τέλος γνωστή σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA; Τα χαμηλά νούμερα την στέλνουν για... κόψιμο! Αποκάλυψη τώρα!

Και όχι. φυσικά, δεν αναφερόμαστε στο "'Ερωτας Μετά" που κι αυτό στα νούμερα δεν το λες πως πηγαίνει τέλεια! Γενικά ο σταθμός φέτος πόνταρε πολύ στη μυθοπλασία και δεν του πήγε!

Ας πάω τώρα στο θέμα μου!

Χαμηλά νούμερα σημειώνει καθημερινά και το "Σπίτι είναι" που αν συνεχίσει έτσι θα χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό από τη νέα σεζόν!

Συγκεκριμένα εχθές, Δευτέρα 11/11 τερμάτισε τελευταίο στη ζώνη μου με 8.9% και μάλιστα είχε μεγάλη διαφορά από το επόμενο πρόγραμμα στη σειρά!

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 10.4

ALPHA: Σπίτι είναι 8.9

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 10.5

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29.6

STAR: GNTM 31.8

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 13.0

Alpha - Έκτακτο: Σοκ με πασίγνωστο πρόγραμμα! Το κόψιμο δεν αργεί...

Έκτακτο γεγονός για τον Alpha, που έχει υποστεί σοκ με πασίγνωστο πρόγραμμα! Το κόψιμο δεν αργεί και σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Να ξεκαθαρίσω, για να είμαι σωστή πως προσωπικά το παρακολουθώ φανατικά και δεν χάνω επεισόδιο! Ωστόσο, στις μετρήσεις δυναμικού κοινού δεν.... σκίζει και για την ακρίβεια τα μονοψήφια είναι ο κανόνας!

Αν και το έχουν προσπαθήσει πολύ από τον σταθμό, το εν λόγω πρόγραμμα δεν τσουλάει! Τι μέρα του αλλάξανε και του πρόσθεσαν κι άλλη, τι σε εκπομπές με πολύ δυνατά ονόματα στέλνουν τους πρωταγωνιστές, αυτό... εκεί! Αν και πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή, με πολύ καλούς ηθοποιούς, το κοινό δεν ανταποκρίνεται!

Μιλάμε φυσικά για το Έρωτας μετά, για το οποίο πρόσφατα εδώ στο Υοuweekly.gr σας δώσαμε και spoiler! Ο Έρωτας Μετά για εμένα, είναι μια από τις καλύτερες σειρές της σεζόν. Ωστόσο, χαντακώθηκε λόγω αργής πλοκής στα πρώτα επεισόδια και χτύπαγε 7άρια και 8άρια! Μπορεί να βασίζεται σε ισπανικό σενάριο, αλλά το κοινό κάθε χώρας είναι διαφορετικό και η άποψή μου είναι ότι η πλοκή ήθελε ένα «χτένισμα». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τώρα, που έβαλαν και ένα εξτρά επεισόδιο την Πέμπτη κάπως ανέβηκαν τα νούμερα.

Σε κάθε περίπτωση, η γραμμή του Alpha είναι μια: Αν δεν μείνουν εκεί τα νούμερα, μην σας πω αν δεν ανέβουν κι άλλο, το πρόγραμμα πάει για κόψιμο,όσο καλό και να είναι. Ε, πόσα σοκ να αντέξουν κι εκεί στο κανάλι....