Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά - Μαθεύτηκε πως...

Τι έδειξε η τηλεθέαση της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια περίεργη θα έλεγε κανείς τηλεοπτική περίοδο διανύει ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς από πέρσι η εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, βλέπει πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Αποτέλεσμα αυτού, να υπάρχουν σχόλια πως ο παρουσιαστής σκοπεύει να αποχωρήσει από το κανάλι, ώστε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο (δείτε εδώ τι είχε ανακοινωθεί στον ΑΝΤ1)

Μάλιστα, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας, απάντησε σε όλα όσα ακούγονται τόσο για τα νούμερα, όσο και για το τηλεοπτικό του μέλλον στο κανάλι του Φαλήρου.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και τα νούμερα τηλεθέασης

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το Καλό Μεσημεράκι συνεχίζει τα χαμηλά ποσοστά και παρόλο που κυμαίνεται στο 10% υπάρχουν ημέρες όπως η χθεσινή 15/12 που πέφτει στα μονοψήφια. Συγκεκριμένα, σημείωσε 6,6% ενώ σε τέταρτα έκανε 6.6 - 7.3 - 8.3 - 5.8 - 7.6 - 6.7 - 5.8 - 5.0.

Να σημειωθεί πως πριν ξεκινήσει η πτώση, ο Νίκος Μουτσινάς ήταν "βασιλιάς" της μεσημεριανής ζώνης (δείτε τα απίστευτα νούμερα που έκανε) με κύρια ανταγωνίστρια του την Ζέτα Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ.

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 10,8
  • ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 6,2
  • MEGA: Ελένη 10,9
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 3,3
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 6,6
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22,6
  • MEGA: Live News 15,8
  • ΕΡΤ: Στούντιο 4 4,7
  • ALPHA: Τ-live 8,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.