Survivor All Star: Σε γυναικεία χέρια η ασυλία - Αυτή η παίκτρια πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο

Σας τα λέγαμε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σε γυναικεία χέρια η ασυλία - Αυτή η παίκτρια πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο

Ο τρίτος αγώνας για την ατομική ασυλία του Survivor All Star ολοκληρώθηκε γι' αυτή την εβδομάδα και μετά από πολλές ώρες αναδείχθηκε ο νικητής της βραδιάς (21/6). Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο πήγε στα χέρια μίας γυναίκας, όμως δεν ήταν ξανά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αυτή που χάρηκε.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, στο τέλος έφτασαν ο Σάκης Κατσούλης και η Στέλλα Ανδρεάδου, αλλά ο πρώτος είχε μόνο μία ζωή και η δεύτερη τρεις. Έτσι, η Στέλλα κατάφερε να του αφαιρέσει και την τελευταία και επέστρεψε στην καλύβα της ήσυχη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Η στιγμή που η Στέλλα Ανδρεάδου κερδίζει την 3η ασυλία στο Survivor All Star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως είναι ο πρωταγωνιστής του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star, καθώς από τη μία ο ίδιος "κράζει" τον Μάριο Πρίαμο και από την άλλη τον "αδειάζουν" οι ίδιοι του οι φίλοι, ενώ υπήρξε και ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα (δείτε εδώ την δυσάρεστη ανακοίνωση που θα του κάνει ο Γιώργος Λιανός).

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που το παιχνίδι είναι πλέον ατομικό, μετά από κάθε race ο κάθε παίκτης πηγαίνει στον πάγκο της ομάδας στην οποία ανήκει και η Σταυρούλα ενώ έχει γίνει Κόκκινη, αφού αγωνίστηκε πήγε και έκατσε με τους Μπλε, με τον Βασάλο να απορεί και να ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σταυρούλα γιατί έφυγε από τον πάγκο μας;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Έτσι! Με εσένα έχω πρόβλημα, όχι με τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το stand up comedy ξεκινά από τα μέσα του προγράμματος και μετά. Είναι ακόμα νωρίς.

Και τότε παρενέβη ο Σάκης Κατσούλης...

Σάκης Κατσούλης: Μήπως υπάρχει πρόβλημα μαζί σου;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όχι, δεν νομίζω.

Σάκης Κατσούλης: Σίγουρα; Γιατί πολλά δεν νομίζεις, αλλά... Έχετε τσακωθεί; Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μεταξύ σας μπορεί. με εμένα όχι