I'm a celebrity get me out of here: "Έσκασε" η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό πως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here:

Τετάρτη 11/10 σήμερα και το βράδυ έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ «I’m a celebrity… Get me out of here!». Το κανάλι, μάλιστα, λίγες ώρες πριν το πρότζεκτ βγει στον αέρα εξέδωσε καινούρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγο πριν την πρεμιέρα του I'm a celebrity get me out of here

Το «I’m a celebrity… Get me out of here!» κάνει πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα είναι έτοιμοι να μας ξεναγήσουν στην όχι και τόσο φιλόξενη στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου και το παιχνίδι εκεί έχει «ανάψει» για τα καλά.

Οι δύο παρουσιαστές παραδέχονται πλέον πως εκτός από τις φωνές των παπαγάλων και των μαϊμούδων ακούνε ήδη και κάποιες άλλες…

I'm a celebrity get me out of here πρεμιέρα

14 celebrities που έχουν φορέσει τα… εκδρομικά τους είναι έτοιμοι για να λάβουν μέρος στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους!

Στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου οι συνθήκες είναι δύσκολες και η θερμοκρασία φτάνει κατά μέσο όρο τους 45°C με αρκετή υγρασία κάτι που δυσκολεύει τη ζωή των τολμηρών επισκεπτών της! Σε αυτό το ταξίδι, οι celebrities έχουν επιλέξει ένα αντικείμενο που μπορούν να έχουν μαζί τους! Ποιο είναι αυτό;

Μόλις φτάνουν στο νέο τους σπίτι, οι 14 celebrities χωρίζονται σε δύο ομάδες και ανάλογα με τις επιδόσεις τους θα μετακομίσουν ή στο camp των ανέσεων ή στο camp που θα τους παρέχει τα… βασικά!

Δείτε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Καλίδη με την Μάρκογλου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο - Στα μπουζούκια μετά την πρόταση γάμου

I'm a celebrity get me out of here ανακοίνωση

Οι δοκιμασίες ξεκινούν αμέσως και μένει να μάθουμε: ποιοι θα τολμήσουν να δουν τη θέα από ψηλά και ποιοι θα έχουν την πρώτη τους επαφή με… ντόπια ερπετά; Ποιοι θα αντέξουν και από ποιον θα ακουστεί το πρώτο «I’m a celebrity… Get me out of here!»;

Ποιος μπήκε στο παιχνίδι λίγο πριν αυτό ξεκινήσει

Ενώ δεν έχει ξεκινήσει καν να προβάλλεται, έχουμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος τα παράτησε) από τους 12 παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τα ονόματά τους).

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το κενό μετά την οικειοθελή αποχώρηση έπρεπε να καλυφθεί και η παραγωγή του Ατζούν βρήκε... το καλύτερο άτομο γι' αυτό!

Ο γνωστός κομμωτής πριν από λίγες ημέρες πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο, και πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο δεν έχει κάνει ποτέ κάμπινγκ στην ζωή του, αλλά πως δεν είναι και μεγάλος φαν της... φύσης γενικά! Ωστόσο, δήλωσε πως πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί πως θα τα καταφέρει στην ζούγκλα.

«Εγώ είμαι celebrity και φεύγω απ΄την Ελλάδα. Σηκώθηκα σήμερα και λίγο έκλαψα, δεν ξέρω με έπιασε λίγο φόβος. Τα πάντα φοβάμαι, είμαι άνθρωπος που έχω δείξει ότι δεν φοβάμαι; Θα το καταφέρω πιστεύω. Δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ χωρίς μαξιλάρι, δεν έχω κοιμηθεί έξω. Μια φορά στις Μαλδίβες πήγα να ξαπλώσω έξω και είδα κάτι ζουζούνια και λέω “πήγαινε μέσα καλύτερα και βάλε air condition”. Τους ξέρω αυτούς που θα είναι εκεί. Είναι όλες φίλες μου και όλοι. Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη την αγαπώ, ελπίζω να κάνει υπομονή με εμένα. Θα με δουν εκεί και θα βγάλουν ντουντούκες. Νομίζω ότι είμαι ο άνθρωπος που στην πρώτη δυσκολία φεύγει», είπε χαρακτηριστικά.