Tv Queen 22/5: «Όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να ντυθείς όπως τα υπόλοιπα παιδιά και σου σκίζουν αυτά τα ρούχα...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Τζένη Λάττου

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 22/5: «Όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να ντυθείς όπως τα υπόλοιπα παιδιά και σου σκίζουν αυτά τα ρούχα...» -

Στο αποψινό (22/5) επεισόδιο του Tv Queen, μετά την συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για την μάχη της με την υπερφαγία (δείτε εδώ όσα είπε), όλο και περισσότερες παίκτριες ξεκίνησαν να ανοίγονται για τα δύσκολα βιώματά τους.

Ανάμεσά τους και η Τζένη Λάττου, η οποία αποκάλυψε πως από μικρό παιδί αντιμετώπισε bullying εξαιτίας της καταγωγής της, με τους συμμαθητές της να της προχωρούν σε άσχημες πράξεις εναντίον της, όσο εκείνη δεν είχε κάποιον να την προστατεύσει.

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη της Τζένης Λάττου για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στο Tv Queen

«Έχω περάσει από όλα σχεδόν όσα έχετε αναφέρει σε αυτό εδώ το τραπέζι, απλά δεν είμαι άνθρωπος που "ανοίγομαι" εύκολα. Ήμουν απίστευτα ευάλωτη, δεν είχα αυτοεκτίμηση. Όλα μου τα περιβάλλοντα μου το έκαναν αυτό. Πάντα όλοι μου έβαζαν stop, "δεν μπορείς να κάνεις αυτό, δεν αξίζει αυτό...". Αυτό αντιμετωπίζεται με τη θέληση. Όταν σου λένε ότι επειδή δεν είναι 100% Ελληνίδα, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στο σχολείο, δεν είσαι ισάξια με εμάς και αυτομάτως γίνεσαι μαθήτρια του 20 δηλαδή.

Στην επαρχία τότε δεν υπήρχαν μείξεις παιδιών, ήμουν μοναδική. Όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να ντυθείς όπως τα υπόλοιπα παιδιά και σου σκίζουν αυτά τα ρούχα που σου έχουν δώσει...», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε: «Δεν ήταν καν η μητέρα μου εκεί... γιατί είχε αρρωστήσει όταν ήμουν μικρή και ήταν χρόνια στο νοσοκομείο. Δεν ήταν καν στην πόλη που ήμουν εγώ» (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη).

Τα λόγια της έδωσαν κίνητρο και στην Ρεγγίνα να μιλήσει, η οποία εξομολογήθηκε πως όταν ήταν εννιά χρονών πέρασε πολύ δύσκολα λόγω ενός συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, διότι δεν ήταν έτοιμη.