Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Έκανε αίτηση την ημέρα που χώρισε οριστικά!

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα
TV24 24.02.2021 17:21
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά στο Masterchef 5 είναι ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος φαίνεται να πρωταγωνιστεί ήδη σε αρκετές κόντρες του σπιτιού.

Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, ένα βήμα πριν πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια με τον Πάνο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες για να τους χωρίσουν!

Επειδή είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο παιχνίδι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά πράγματα για τον ίδιο τα οποία δεν γνωρίζαμε!

Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα από το Masterchef 5

Ο Στέφανος είναι 24 ετών. Βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του στο MasterChef.

Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά. Δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ. Δυναμικός, ειλικρινής, με στοχοπροσήλωση, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα αλλά ο τίτλος.

Μπήκε στο MasterChef 5 μόνο για να κερδίσει αλλά και για να αφήσει το αποτύπωμα του, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό.

Masterchef 5 βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Masterchef 5 - Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Φιλόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef.

Η επίδοξη σεφ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπήρχε μεταξύ των παικτών αλλά και για τον χαρακτήρα ορισμένων παικτών.

Masterchef 5 Μαρία Φιλόγλου

Η Μαρία είπε αρχικά: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν».

Για τον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η Μαρία Φίλογλου δήλωσε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα.

Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

MasterChef 5: Το βιογραφικό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Share