MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

Η παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον του Twitter

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

Οι παίκτες του MasterChef 5 μπήκαν ήδη στο σπίτι και μία από τις μαγείρισσες που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς που ξεκίνησαν τις εντάσεις, με το καλημέρα!

Το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος.

Masterchef Μαρίνα Ντεμολλάι

Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, και όπως λέει το κάνει για τα παιδιά της - δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν γι΄αυτή στο Twitter.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι συνέβη χθες ανάμεσα στην Μαρίνα και τον Στέφανο στο MasterChef

Η μία εκ των γυναικών, που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό, δε δίστασε να βγάλει… νύχια στη διάρκεια του πρώτου Mystery Box, το οποίο αφιερώθηκε στον 8χρονο Θάνο, με μύδρους εναντίον του συμπαίκτη της και παραδεχόμενη, ότι είναι λογικό να υπάρχουν και συγκρούσεις.

MasterChef  Στέφανος

Το μικρό της «ξέσπασμα» ήρθε με αφορμή κάτι, που είπε ο Στέφανος, τονίζοντας μπροστά στην κάμερα πως «σου δίνω αυτή την ευκαιρία και ίσως μια δεύτερη, στην τρίτη καίγεσαι». Κάπως έτσι, διαπιστώνουμε άλλη μια μαγειρική κόντρα για φέτος στο ριάλιτι.