Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα πιέζεται για να ψευδομαρτυρήσει

Μεγάλες ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο (10/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα πιέζεται για να ψευδομαρτυρήσει

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ενώ πλησιάζει η δίκη του Βόσκαρη, ο δικηγόρος του θα πιέσει πολύ έντονα τη Σοφούλα προκειμένου να ψευδομαρτυρήσει.

Αυτά θα δούμε απόψε (10/3) στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 106 (Τετάρτη 10 Μαρτίου)

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη, η οποία δεν θα έχει καθόλου καλό τέλος, με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά από όλους την αναχώρηση τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιο τους;

Άγριες Μέλισσες Δρόσω

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από το Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Βρέθηκε το story του 3ου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία σημειώνει σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό στην Prime time ζώνη. Μάλιστα, πάει τόσο καλά που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας και τρίτη σεζόν.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχιστεί η σειρά και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το story του τρίτου κύκλου έχει βρεθεί, από τους σεναριογράφους, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος

Πρόκειται για μια καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες. Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδερφές Σταμίρη, Ασημίνα, Δρόσω και Λενιώ.

Επίσης, ο τρίτος κύκλος θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις.