Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τζίμη - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/11

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τζίμη - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο αποψινό (23/11) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία επέστρεψε αρκετά διαφορετική μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι αποψινές 23/11 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Κατερίνα άθελά της φτάνει ως την… Αθήνα για να βρει απαντήσεις σε όσα τη βασανίζουν. Πώς θα αντιδράσει, όμως, όταν βρει τον Παναγή να κοιμάται με την πρώην του; Φυσικά, τον χωρίζει, για ακόμα μια φορά, με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μάρμω, με τη βοήθεια του παπά, κάτι ετοιμάζει, το ίδιο και οι Ιταλοί.

Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί. Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Ο δικηγόρος του Βαγγέλα βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Αργυρού, αλλά οι εσωτερικές έριδες και το αστυνομικό δαιμόνιο του Κανέλλου δεν τους αφήνουν να κάνουν τη… δουλειά τους με την ησυχία τους.

Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μάλλον θα είναι τα νεύρα της. Η Αγγέλα και ο παπάς στήνουν στον Ηλία ένα χουνέρι που θα του μείνει αξέχαστο, την ώρα που ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη.

Η Κατερίνα νομίζει πως ο δασονόμος της καρδιάς της τα ξαναβρήκε με τη Φένια και πέφτει από τα σύννεφα. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να αναγκάσουν τον δικηγόρο να ορίσει τον Σάββα υπεύθυνο στην επιχείρηση με τις τρούφες; Τι θα κάνει ο Παναγής για να αγοράσει, έστω και την τελευταία στιγμή, το σπίτι των ονείρων του;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Συγκλονίζει η σεναριογράφος - Ο βιασμός από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» - στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης - της ΕΡΤ, Κατερίνα Μαυρίκη, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για τα δυο τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στην ζωή της.

«Έχω κάνει δυο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δυο μήνες πριν διαγνωστώ με καρκίνο είχα κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρία με μαγιό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Άλμα Ζωής. Μέχρι τότε δεν είχα ψηλαφίσει ποτέ το στήθος μου και δυο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα.

Την ώρα που έπιασα τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πως από κοντά και το αποκάλυψα στο τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω.

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα, μια πολυεθνική. Με χαρακτήρισαν ανενεργή και με έδιωξαν από τη δουλειά. Γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας μου γιατί έστελνα τις εξετάσεις και τα χαρτιά από τα χειρουργεία που έκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το χαστούκι, γιατί χρειαζόμουν χρήματα για τις θεραπείες και είχα μείνει χωρίς δουλειά» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μαυρίκη.

Κατερίνα Μαυρίκη βιασμός

Το 2013, η Κατερίνα Μαυρίκη βιάστηκε από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό τον οποίο κατήγγειλα πρόσφατα κοπέλα.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!

Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αυτή τη στιγμή έχω να δώσω τις δικές μου μάχες με τον καρκίνο και δε ξέρω αν έχω τη δύναμη να αντιμετωπίσω ακόμη μια μάχη με αυτό το τέρας. Έχω ορκιστεί όμως, πως αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου» εξομολογήθηκε η σεναριογράφος.