Masterchef 6: «Ήρθε και μου είπε θα σου γ@μ@σω ότι έχεις και δεν έχεις» - Ξέσπασε ο Δημήτρης

Κανονικός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Ήρθε και μου είπε θα σου γ@μ@σω ότι έχεις και δεν έχεις» - Ξέσπασε ο Δημήτρης

Κανονικός χαμός σημειώθηκε στο αποψινό 23/2 επεισόδιο του Masterchef 6, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη που προκάλεσε αντιδράσεις με το τρόπο που αξιοποίησε τα πλεονεκτήματά του.

Συγκεκριμένα, η Φανή Ζιώγα ανέφερε πως την έπιασε και της έλεγε λόγια για την Βασιλική Δροσάτου, η οποία μόλις τα έμαθε του μίλησε, με τον Δημήτρη ωστόσο να μην παραδέχεται τίποτα.

Και ο Βασίλης Μπόλλος όμως είδε τη συζήτηση ανάμεσα στη Φανή και στον Δημήτρη και ενοχλήθηκε αρκετά που ο δεύτερος είπε ψέματα και δεν αποκάλυψε την αλήθεια.

«Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα. Δεν είπα εγώ αυτό. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό», είπε χαρακτηριστικά.

Με την σειρά του, ο Δημήτρης είπε για την Φανή: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος.»

Οι μπηχτές του Δημήτρη για την Φανή στο Masterchef 6

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης

MasterChef Δημήτρης Ταϊρίδης

Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του διαγωνισμού να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο. Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος. Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.