MasterChef 6: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ασκεί bullying στον Δημήτρη Μπόλλο και το ''χαίρεται''

Η αποκάλυψη του Σταύρου Λορέντζου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ασκεί bullying στον Δημήτρη Μπόλλο και το ''χαίρεται''

Το Mystery Box της εβδομάδας στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του MasterChef 6 κέρδισε ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος είχε κάποια πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε. Τα πλεονεκτήματά του ήταν να επιλέξει ποιοι θα μαγειρέψουν με φρέσκο ανανά και ποιοι με αποξηραμένο, ποιοι 60 λεπτά και ποιοι 40.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν χάρηκε και πολύ με αυτή την ανακοίνωση των κριτών καθώς ήξερε αμέσως πως ο Βασίλης θα τον στοχοποιήσει, ενώ λίγο αργότερα ο Σταύρος αποκάλυψε πως ο δεύτερος είναι πολύ ευάλωτος το bullying που του κάνει ο Μπόμπαινας.

Η αποκάλυψη του Σταύρου Λορέντζου στο MasterChef 6

«Ο Δημήτρης ενοχλεί συνέχεια κι έχει κάνει τα νεύρα του Μπόλλου τσαντάλια. Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει και κενό. Ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό, τον στοχεύει και λέει εδώ είμαστε. Αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έκανες super πιάτο, του έλεγε τι πιάτο είναι αυτό που έχεις κάνει και του έκανε bullying.

Αυτό φέρνει προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν ερχόμαστε σπίτι, τραγουδά τραγούδια για να μας πικάρει μέχρι όταν ερχόμαστε εδώ πέρα στο σαλόνι. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του. Εγώ δεν του δίνω σημασία κι η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λορέντζος.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Ταϊρίδη για το πρόβλημα υγείας της θετής του κόρης

O Δημήτρης Ταϊρίδης έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι του Star MasterChef, και ίσως να αποτελεί και τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι καθώς μονίμως κάτι συμβαίνει και ακούγεται το όνομά του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/03), ο "Μπόμπαινας" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και έκανε δηλώσεις για τις βλέψεις του στο παιχνίδι, καθώς θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά έκανε και μία αποκάλυψη, για τη θετή του κόρη, Ζούμπι, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη του και μίλησε για την δύναμη που του έδωσαν τα λόγια της να συνεχίσει.

«Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα είμαι και λίγο συγκινημένος γιατί είχα επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησα και με την Ζούμπι μας. Η Ζούμπι μας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Wilson, το οποίο υπεραγαπάω. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη.

Μου είπε, χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef! Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Της είπα πόσο πολύ την αγαπάω, της το λέω και από εδώ, θα της το πω και όταν βγω από κοντά. Εντάξει, προχωράω», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.