Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στο δρόμο - Η Εύα και η Αρετή ακούγονται σε όλη την Μάνη

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 3/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στο δρόμο - Η Εύα και η Αρετή ακούγονται σε όλη την Μάνη

Οι εξελίξεις τρέχουν για την Γη της Ελιάς και στο επεισόδιο της Κυριακής 3/4 το κοινό πρόκειται να δει μια επεισοδιακή συνάντηση και κόντρα μεταξύ Εύας και Αρετής. Παράλληλα, η δίκη του Φίλλιπου προκαλεί ανατροπές και εντάσεις ειδικά με την απόφαση της καλής του να παρευρεθεί στην αίθουσα και να τον στηρίξει ανοιχτά.

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής 3/4 στη Γη της Ελιάς

Το χάσμα πια ανάμεσα σε Αρετή και Στάθη είναι αγεφύρωτο στην Γη της Ελιάς. Η Αρετή ζητά διαζύγιο και πετάει τον άνδρα της στην κυριολεξία στο δρόμο. Βάζει στόχο να του πάρει όλα όσα του ανήκουν παίρνοντας έτσι όλη η περιουσία στα χέρια της.

Τον αφήνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι και σύμμαχο σε αυτό της τον αγώνα έχει το μονάκριβό της γιο, Στέφανο. Ο Στάθης μένει στο δρόμο και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Η Εύα μαθαίνοντας τα όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, επισκέπτεται την Αρετή στο μαγαζί της και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Οι φωνές τους θα ακουστούν σε όλη την Μάνη και οι κουβέντες που θα ανταλλάξουν θα είναι βαριές.

Εύα και Αρετή σκοπεύουν να χαρίσουν στο κοινό μια πολύ δυνατή σκηνή στην σειρά, που θα προκαλέσει νέο σάλο.

Μέγα Spoiler - Στα μαχαίρια Ισίδωρος και Μυρτάλη για την περιουσία

Άλλο ένα συνταρακτικό spoiler αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 29/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια να μένει σοκαρισμένη από τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια της σειρά Γη της Ελιάς.

Η εκπομπή έκανε αποκάλυψη για την περιουσία των Βρεττάκων, καθώς ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να παραχωρήσει το 50% στη Μυρτάλη, όμως εκείνη ζητά το 51%.

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της.