Σασμός: Η Μαρίνα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Αστέρη! Ξεσπάει άγριος καβγάς

Το σημερινό 22/6 επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Η Μαρίνα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Αστέρη! Ξεσπάει άγριος καβγάς

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, πολλοί πρωταγωνιστές θα πεθάνουν, λίγο πριν βγει στον αέρα το μεγάλο φινάλε. Μια "θυσία" θα είναι αυτή που θα φέρει δυο ανθρώπους και πάλι κοντά...

Όσον αφορά το σημερινό 22/6 επεισόδιο, θα είναι καταιγιστικό. Η Μαρίνα θα γνωρίσει τον φίλο του Σταύρου τον Χρήστο που δεν είναι άλλος από τον Αστέρη.

Το 22/6 επεισόδιο του Σασμού

Η κατάσταση του Καραπάνου επιδεινώνεται και ο Γεράσιμος δεν φεύγει απ’ το πλευρό του. Θα καταφέρει να τον έχει δίπλα του ή θα τον χάσει για μια ακόμα φορά; Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, μη γνωρίζοντας ότι αυτή η επίσκεψή τους μπορεί να κρύβει μεγάλες ανατροπές για τη ζωή ενός από αυτούς. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

O δολοφονία που θα φέρει δάκρυα στα μάτια

Ο ''Σασμός'' είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές του κοινού μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δεν χάνουν επεισόδιο και είναι πιστοί στο βραδινό τους ραντεβού με το σίριαλ. Η πρώτη σεζόν λοιπόν, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

Λίγο πριν το πρώτο φινάλε έχουμε δει πολλούς θανάτους και δυνατές συγκινήσεις. Σύμφωνα όμως με τα spoiler του συγγραφέα του βιβλίου αναμένεται να δούμε ακόμη μια φοβερή σκηνή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη αλλά και ένα θάνατο, ο οποίος δεν είναι άλλος από του γιατρού του χωριού.

Τη φωτογραφία με το φονικό του τη δημοσίευσε ο ίδιος ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδύεται τον γιατρό στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας μάλιστα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Γιατρός - Σασμός