Υπέγραψε χθες με τον ΣΚΑΙ - Σούσουρο με τη νέα μεταγραφή του σταθμού του Φαλήρου

Δεν έμεινε παραπονεμένος ο γνωστός παρουσιαστής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Υπέγραψε χθες με τον ΣΚΑΙ - Σούσουρο με τη νέα μεταγραφή του σταθμού του Φαλήρου

Ο μεταγραφικός πυρετός μεταξύ των καναλιών καλά κρατεί τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μέρα με τη μέρα οι εκπομπές ολοκληρώνονται και έτσι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν βάλει τα δυνατά τους, ώστε να αποσπάσουν το πολυπόθητο ναι για τη νέα σεζόν από τους παρουσιαστές που έχουν βάλει στο στόχαστρο. Και μπορεί ο Γιάννης Πιτταράς να είχε φύγει από την ΕΡΤ είκοσι μέρες προτού λήξει το συμβόλαιό του, όπως μάθαμε, ωστόσο βρήκε τη στέγη του για τη νέα σεζόν, αφού υπέγραψε με γνωστό κανάλι. Ο λόγος φυσικά για το ΣΚΑΙ, που έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις μέχρι στιγμής.

Εκτός από το κομμάτι της ενημέρωσης γνωρίζουμε πως έχει κάνει και μυθική πρόταση στη Φαίη Σκορδά της οποίας το τηλεοπτικό μέλλον στον Ant1 μοιάζει φαιδρό, επομένως φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία αν και οι διεκδικητές της παρουσιάστριας είναι πολλοί. Βέβαια το κανάλι του Φαλήρου την προορίζει για βασίλισσα της πρωινής ζώνης, επομένως μάλλον θα έχει την προτεραιότητα.

Τι γνωρίζουμε για τη μετακόμιση του Γιάννη Πιτταρά από την ΕΡΤ στο ΣΚΑΙ

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης υπέγραψε χθες με τον ΣΚΑΪ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη και της Λένας Φλυτζάνη (που μετακομίζει στην καθημερινή πρωινή ενημέρωση).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι μόνος του αλλά με τον Γιώργο Γρηγοριάδη που μετακομίζει από τον Alpha και την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μετακομίζει στο Open

Όπως έχει γίνει γνωστό και καιρό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος άφησε το Open για τον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο. Όπως θα δούμε όμως και δεύτερος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.

Σύμφωνα με την «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.