Μενεγάκη- Βανδή: Γιατί δε μιλιούνται οι πρώην... ΚΟΛΛΗΤΕΣ; Τι συνέβη;

Μενεγάκη- Βανδή: Γιατί δε μιλιούνται οι πρώην... ΚΟΛΛΗΤΕΣ; Τι συνέβη;

Γιατί οι δυο κυρίες δεν μιλιούνται πλέον;


Η φιλία τους μετρούσε από τη δεκαετία του 90, όταν ήταν και οι δύο στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Η 44χρονη παρουσιάστρια και η συνομήλικη της τραγουδίστρια ήταν τότε ανύπαντρες και έμεναν αρκετά κοντά, στην περιοχή της Γλυφάδας. Το τρίτο μέλος της παρέας τους ήταν η Τζένη Μπαλατσινού.


Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η σχέση των τριών κλονίστηκε όταν οι δύο φίλες της δεν υποστήριξαν την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο το 2010. «Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μία στη ζωή της άλλης. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανέναν. Αν κρατάς κακία δεν είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είπα κάτι δημόσια που το είπα για πλάκα και σε εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με κάποιους ανθρώπους» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή.


«Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Μου άρεσε που ερχόταν στο σπίτι, έκοβε μια ντομάτα από τον μπαχτσέ και την έτρωγε. Έτσι είμαι και εγώ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, τα παιδιά, το σπίτι, το καλό φαί. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια στιγμή συναντηθούμε ξανά».