#NOT! Το πιο απαίσιο κούρεμα είναι το απόλυτο trend για το 2018!

#NOT! Το πιο απαίσιο κούρεμα είναι το απόλυτο trend για το 2018!

Κορίτσια, ένα μεγάλο όχι! Σίγουρα το έχετε δει σε κάποια καμπάνια μόδας, ενώ αποκλείεται να μην το έχει «πάρει» το μάτι σας όταν ψωνίζετε online στο Zara ή το Mango.

Ο λόγος για το κούρεμα mullet, το οποίο –όσο κι αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε- επιστρέφει δυναμικά. διαβάστε παρακάτω...

Θες λαμπερά μαλλιά την Πρωτοχρονιά; Αυτοί είναι οι 3 τρόποι για να τα αποκτήσεις


joan jett mullet



Το συγκεκριμένο κούρεμα εμφανίστηκε αρχικά στα 70s, αλλά έζησε μεγάλες στιγμές δόξας τη δεκαετία του 1980. Αυτό από μόνο του λέει πολλά, αφού οι τάσεις στα μαλλιά εκείνης της εποχής είναι εκείνες που δεν θα θέλαμε ποτέ ξανά να δούμε. Τότε το mullet απαιτούσε πολύ έντονο φιλάρισμα στα μαλλιά, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα «κράνος» γύρω από το κεφάλι. Not a good look.

mango, model, hair, bangs, mullet, shag

Thank god, η σύγχρονη εκδοχή του έχει πιο «απαλά» layers, θυμίζοντας ελαφρώς το κούρεμα shag. Φυσικά, όλα τα μήκη είναι in, αλλά αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά μείνετε μακριά από τα έντονα φιλαρίσματα, εκτός αν θέλετε να μείνετε με πέντε τρίχες.

mullet, baby bangs
Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα πρωταγωνιστήσει στα ρεβεγιόν! Κάντο και θα μας θυμηθείς...

Δεν θα σας πούμε ψέματα, αυτή η τάση δεν μας ενθουσιάζει και δύσκολα θα τη δοκιμάζαμε, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι δείχνει εντυπωσιακή και άκρως cool στα μοντέλα. Εσείς θα την τολμούσατε;