Δεν προλάβατε να λουστείτε; Το μυστικό για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν!

Δεν προλάβατε να λουστείτε; Το μυστικό για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν!

Το Batiste Dry Shampoo είναι το προϊόν styling που θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεστε!


Είναι το νούμερο ένα ξηρό σαμπουάν στην Αγγλία και το μυστικό όλων των hairstylists από το 1970.


Ξέρουμε ότι η ημέρα πηγαίνει καλύτερα όταν αισθάνεστε καλά για τα μαλλιά σας, αλλά συχνά δεν έχετε χρόνο να τα περιποιηθείτε όσο θα θέλατε. To Batiste Dry Shampoo θα σας βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να τα φρεσκάρετε ανάμεσα στα λουσίματα και να τα ανανεώσετε ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας αφού μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στη τσάντα σας!


Θα διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Hondos Center από τις 20 Απριλίου 2015!


KATRINA - 155 Batiste_pos_set_4_0076_r2 - HI RES


Το Batiste Dry Shampoo εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια, και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό. Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σας όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε πια αν παραλείψατε ένα κανονικό λούσιμο.


Είναι τέλειο για χρήση κάθε φορά που δεν έχετε χρόνο για λούσιμο ή έχετε άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε και το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι κανείς δεν θα το καταλάβει ποτέ!


Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το stylingτων μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα!


Όταν ανακαλύψετε το Batiste, είναι εύκολο να ξεχάσετε ή να αμελήσετε το κανονικό σας σαμπουάν!


Πώς χρησιμοποιείται το Batiste Dry Shampoo;


dsaSd


To Batiste Dry Shampoo είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί. Με λίγες κινήσεις απορροφάει τυχόν λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών σας αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκαδίνοντάς τους όγκο ανάμεσα στα λουσίματα.


Προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, διεισδύοντας στην τρίχα με στόχο την απορρόφηση της λιπαρότητας από τις ρίζες. Αναζωογονεί λιπαρά και θαμπά μαλλιά, προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά και παρατείνει τη διάρκεια των βαμμένων μαλλιών.


Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά, δημιουργώντας όγκο.


Επιλέξτε το δικό σας Batiste Dry Shampoo


Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 αρώματα αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο:


[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" ids="129182,129179,129180,129183,129181"]

Βρείτε το Batiste Dry Shampoo στο instagram: instagram.com/batistegreece