Πάνω ή κάτω, στο πλάι ή να πέφτουν “ανάλαφρα” στους ώμους. Τα διλήμματα όταν μιλάμε για στιλ μαλλιών είναι πολλά. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο “μοιραία”- όχι όμως τυχαία- χτενίσματα που θα σε μεταμορφώσουν σε femme fatale!

Σγουρό και στο ένα πλάι:
Ναι από τα πιο “μοιρία” στιλ στα μαλλιά δεν χωράει αμφιβολία πως είναι το συγκεκριμένο. Τα μακριά στο σγουρό τους έχουν άλλη “χάρη” αν τα φέρεις στο ένα πλάι!

Δείτε ακόμη: Μid-length μαλλιά: 10+1 celebrities σου δείχνουν τα καλύτερα κουρέματα της νέας τάσης!

Προς τα έξω:
Πολύ ανάλαφρη μπούκλα στο τελείωμα και προς τα έξω! Ένα χτένισμα που δίνει «αέρα» στο στιλ σου και δεν δείχνει καθόλου στημένο, καταφέρνει πάντα να μαγνητίζει το βλέμμα.

Ίσια και «μοιραία» :
Ναι τα ίσια μαλλιά είναι ένα πολύ ωραίο χτένισμα που δείχνει τα μαλλιά σου υγιή και περιποιημένα.

Αφέλειες και κοτσίδα-ψαροκόκκαλο, ένα συνδυασμός που είναι άκρως εντυπωσιακός και είναι μια στιλάτη και βολική επιλογή αν έχεις μακριά μαλλιά.

Ένα φλογερό κόκκινο λουλούδι:
Ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου που είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο δεν είναι άλλο από ένα κόκκινο λουλούδι. Τα μαλλιά είναι καλό να είναι πιασμένα ψηλά με το λουλούδι σου στερεώνει το χτένισμά σου.

Με κίνηση:
Ακόμη και τα λεπτά μαλλιά πρέπει να έχουν «κίνηση» και όγκο! Δώσε στα μαλλιά σου διαφορετικό στιλ – που μπορείς να το πετύχεις με τα ρόλεϊ- χωρίς να χαλάσεις χρήματα για το κομμωτήριο. Το ζητούμενο εδώ είναι να έχει «αέρα» το χτένισμα σου!

Δείτε ακόμη: Μοναδικές ιδέες για να μαζεύεις πιο συχνά τα μαλλιά σου ψηλά!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ