Σε αυτό το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Βοστώνης νοσηλεύεται η Ντένια Παράσχη - Εκεί που νοσηλεύτηκε και η Μυρτώ!

Σε αυτό το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Βοστώνης νοσηλεύεται η Ντένια Παράσχη - Εκεί που νοσηλεύτηκε και η Μυρτώ!
Σε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα νοσοκομεία του κόσμου, νοσηλεύεται η Ντένια Παράσχη, το χαμογελαστό κορίτσι από την Ζάκυνθο, με την σπάνια ασθένεια στην καρδιά. Το Youweekly.gr παρακολουθεί την μάχη της Ντένιας από κοντά και καθημερινά θα σας δίνει ρεπορτάζ προκειμένου όλος ο ελληνικός λαός να μαθαίνει για την γενναία πορεία του κοριτσιού.

Η Ντένια Παράσχη παντρεύτηκε τον καλό της, Σπύρο, μέσα στο νοσοκομείο -(Καταπληκτική είδηση!)

Σήμερα λοιπόν, σας αποκαλύπτουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, στην πόλη της Βοστώνης, εκεί που σήμερα είναι στα πιο ασφαλή χέρια η Ντένια Παράσχη, εκεί νοσηλεύτηκε και η 15χρονη Μυρτώ, που είχε πέσει θύμα βιασμού και βάναυσης κακοποίησης από τον Πακιστανό στην Πάρο. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία παγκοσμίως που ειδικεύεται σε λεπτές επεμβάσεις. Εκεί εργάζεται και ένας σπουδάιος Έλληνας, ο δρ Γιώργος Βέλμαχος, ο οποίος υπήρξε φύλακας άγγελος της Μυρτούς και αναμένετε να παίξει ρόλο σημαντικό και στην φροντίδα της Ντένιας Παράσχη!

1

Καλά τα νέα για την Ντένια Παράσχη στην Βοστώνη!

Η Ντένια έφτασε σην Αμερική απίστευτα ταλαιπωρημένη, από ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθήνα και έκανε στάσεις για ανεφοδιασμό στις Βρυξέλλες, στην Ιρλανδία και στον Καναδά. Με το που έφτασε στο νοσοκομείο, ξεκίνησε απευθείας τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπευτική αγωγή. Αποτελέσματα των εξετάσεων και κυριώς των βιοψιών, λογικά θα έχουμε την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Από αυτά τα γενικά αποτελέσματα θα κριθούν πολλά για την πορεία της υγείας του κοριτσιού. Όπως λένε οι κοντινοί της άνθρωποι στο Youweekly.gr, η ίδια είναι πολύ αισιόδοξη, όπως επίσης και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά και οι γιατροί!

nosokomeio

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ή ακόμη και τις επόμενες ώρες θα σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για το χαμογελαστό κορίτσι από την Ζάκυνθο.

Δείτε ακόμη: Ντένια Παράσχη: Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μέσα από το Ωνάσειο.