Στο «Παίδων» παραμένει η μικρή Μαρία για όγδοη ημέρα - Τι συμβαίνει με την υγεία της....

Στο «Παίδων» παραμένει η μικρή Μαρία για όγδοη ημέρα - Τι συμβαίνει με την υγεία της....
Δεν έχουν καταθέσει ακόμη το πόρισμά τους στην Εισαγγελία Ανηλίκων αφού θέλουν να εστιάσουν την προσοχή τους πέρα από τους γονείς και σε άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου της τετράχρονης

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» παραμένει για όγδοη ημέρα η μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη, καθώς οι δύο κοινωνικοί λειτουργοί δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει και καταθέσει το πόρισμά τους στην Εισαγγελία Ανηλίκων, η οποία βάσει αυτού θα αποφανθεί για την επιστροφή ή μη της τετράχρονης στην οικογένειά της.

Οι δύο κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας Πρίντεζη για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες η καθυστέρηση που σημειώνεται οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους πέρα από τους γονείς και σε άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου της τετράχρονης. Λίγη ώρα έπειτα από την επίσκεψη των δύο κοινωνικών λειτουργών στις 6 Μαΐου, η μητέρα της τετράχρονης Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, κυρία Μαρίνα Πρίντεζη, άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της και την καρδιά της στο Πρώτο Θέμα.

Η 33χρονη μητέρα, που έχει σπουδάσει ψυχολογία με μετεκπαίδευση στην κλινική ψυχοπαθολογία κι ειδίκευση στη γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία μίλησε στο protothema.gr για τις εφιαλτικές ώρες που βίωσε μέχρι να βρεθεί σώα η μικρή της κόρη. Παράλληλα, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την εξαφάνιση της τετράχρονης.

Εγκατέλειψε το παιδί της; Έχει σκοτεινό παρελθόν και εμπλοκή σε σατανιστικές τελετές; Είναι σε κάθε περίπτωση μία ανεύθυνη μάνα που το μεσημέρι της 1ης Μαΐου παράτησε το τετράχρονο κοριτσάκι της στο δάσος, αδιαφορώντας για την τύχη του; «Είναι τραγικό όταν ένας άνθρωπος είχε στην κοιλιά του για εννέα μήνες ένα μωρό και δεν το άφησε ποτέ από την αγκαλιά του και από τα μάτια του να τον κατηγορούν ότι το εγκατέλειψε και το παραμέλησε. Όταν χάθηκε η Μαρία μου, ήμουν στην κουζίνα κι έκοβα φρούτα. Είμαι σίγουρη ότι, αν ήμουν εγώ έξω, το μωρό μου δε θα χανόταν», τονίζει στο protothema.gr, απαντώντας για πρώτη φορά στα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη. «Για μία γυναίκα από τη στιγμή που γίνει μάνα δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από το παιδί της. Όλος σου ο κόσμος είναι το παιδί σου. Δε σε νοιάζει πια για εσένα. Το μόνο που θες είναι να είναι χαρούμενο και να χαμογελάει», συνεχίζει η κυρία Πρίντεζη.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι είχε πει η μητέρα της 4χρονης:

"Υπενθυμίζεται πως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, που βρέθηκε σώα 20 ώρες μετά την εξαφάνισή της την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά, αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου.". είπε στο Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι υποψίες των γονιών της Ρίας και το ξέσπασμα του συντρόφου της – Τι αποκάλυψε για εκείνους



Σοκαρισμένο το πανελλήνιο! 25χρονος βρέθηκε αποκεφαλισμένος μέσα σε στάβλο!



ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αυτό είναι το 5χρονο αγγελούδι που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη!