Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το θανατηφόρο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη! Δύο και αντίθετα είναι τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων που εξέτασαν τα δεδομένα του δυστυχήματος κατά το οποίο σκοτώθηκε ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής , όπως υποστηρίζει με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη.

Ο ίδιος υποστηρίζει άλλωστε πως «το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα», βάσει όσων αναφέρει το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Αρναούτη, εν αντιθέσει με εκείνο της οικογένειας Παντελίδη.

Να θυμίσουμε ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, μιλώντας νωρίτερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε ότι το δικό τους πόρισμα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό της οικογένειας Παντελίδη.

Δείτε ακόμη:  Αποκάλυψη: Ο Ιωάννης Κωλέττης, ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, που έδειξε τα δόντια του στην οικογένεια Παντελίδη δεν ειναι ένας απλός δικηγόρος!!!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και βρίσκεται σε καταστολή. Η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη συμφορά που τη βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν για τα όσα της αποδίδονται ότι ταχα είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμηση μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι οι δημοσιογράφοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή».

athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του αδελφού του Παντελή Παντελίδη με την μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Ιδού η φωτογραφία με την οποία επιμένει η οικογένεια Παντελίδη πως ΔΕΝ ήταν ο οδηγός ο Παντελής!

Δείτε ακόμη: Μυρσίνη Αρναούτη: Οι πρώτες μνήμες από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη…

loading...