Το youweekly.gr σου απαντά στο περιβόητο ερώτημα για το ποίος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.
Μπορεί να πρόκειται για μια ερώτηση που έχει χιλιοαπαντηθεί αλλά μιας και είσαι σε ηλικία που σου αρέσει να βγαίνεις πολλά ραντεβού (μέχρι να καταλήξεις στον ένα και μοναδικό), είπα να σου δώσω μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.

Τι πιστεύουν οι γυναίκες:

“Νομίζω πως είναι πολύ σεξιστικό να συμπεραίνεις πως ο άντρας πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού αλλά πιστεύω πως αυτό που πρέπει να κάνει μια γυναίκα είναι να προσφέρεται να πληρώσει. Αυτό είναι το πιο ευγενικό”, λέει η 28χρονη Kate από το Los Angeles.

“Πάντα προτείνω να μοιραστούμε το ποσό και εύχομαι όποιος είναι απέναντί μου να είναι κύριος και να αρνηθεί να πληρώσω”, λέει η 24χρονη Aidan από το Vancouver.

rr

“Θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα πως δεν περιμένω από τον άντρα να πληρώσει ακόμα και αν του είχα ζητήσει εγώ να βγούμε ραντεβού”, λέει η 24χρονη Cheyenne από το Long Beach.

“Πρέπει να πληρώνει εκείνος που ζήτησε το ραντεβού, όποιος κι αν είναι”, λέει η 32χρονη Mary από τη Νέα Υόρκη.

“Η γυναίκα πρέπει να προτείνει να πληρώσει και αυτή αλλά ο άντρας πρέπει τελικά να πληρώνει. Μετά μπορούν να πάνε για παγωτό και να πληρώσει η γυναίκα”, λέει η 23χρονη Lauren από το Toronto και αν και είναι η πιο μικρή της παρέας έδωσε για μένα την πιο σοφή απάντηση. Έτσι, θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Τι πιστεύουν οι άντρες:

“Γενικά πιστεύω πως πρέπει να πληρώνουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού μιας και έτσι το θέλει να γίνεται η παράδοση”, λέει ο 34χρονος Paul από την Arizona.

“Πριν γνωρίσω την αρραβωνιαστικιά μου πήγαινα τις κοπέλες σε μέρη που δεν χρειαζόταν να πληρώσω τίποτα για να αποφύγω αυτό το θέμα”, λέει ο 33χρονος Josh από την Atlanta.

“H κυβέρνηση”, λέει ο 27χρονος Levi από το Long Beach.

“Oι άντρες! Πάντα!”, λέει ο 26χρονος Bryan από το Anaheim.

“Η γυναίκα πρέπει να πληρώσει αν δεν ενδιαφέρεται για σεξ. Αν ενδιαφέρεται τότε θα πρέπει να πληρώσουν και οι δύο”, λέει ο 35χρονος Karl από την Atlanta (τον οποίο σου δηλώνω πως θα ήθελα να δείρω για την “υπέροχη” απάντηση που έδωσε).

Το νόημα το έπιασες. Και οι άντρες και οι γυναίκες θεωρούν πως το σωστό είναι να πληρώσει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού. Κάνε εσύ την κίνησή σου και αν τελικά σε αφήσει να πληρώσεις, μάλλον δεν πρέπει να του δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Από την άλλη, εσύ ξέρεις καλύτερα…

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Social media: Προστάτευσε τη σχέση σου από την εικονική πραγματικότητα

Πάει φαντάρος; Όσα οφείλεις να κάνεις για να τον στηρίξεις!

Οι άνδρες αποκαλύπτουν! 7 γυναικείες συμπεριφορές που τους ξενερώνουν

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Επανένωση μετά από 20 χρόνια: Ποιο ζευγάρι ηθοποιών φαίνεται πως επανασυνδέεται μετά από πολύ καιρό;

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της – Τρομερά αδυνατισμένη!

Έτοιμη να περπατήσει ξανά η Μίνα Αρναούτη! Το μήνυμα και η αισιοδοξία…

loading...