Celebrities που έχουν έρπη των γεννητικών οργάνων! Ποιος Έλληνας είναι μέσα στη λίστα και ποιος διάσημος έχει κολλήσει όλες τις συντρόφους του!

Celebrities που έχουν έρπη των γεννητικών οργάνων! Ποιος Έλληνας είναι μέσα στη λίστα και ποιος διάσημος έχει κολλήσει όλες τις συντρόφους του!
Είναι από τις πιο συχνές σεξουαλικώς μεταδιδόμενους νόσους. Οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και προσβάλλει τα γεννητικά όργανα.

Απαντάται σε δύο τύπους. Ο τύπος 1 είναι αυτός που ευθύνεται για την εκδήλωση του επιχείλιου έρπη κι ο τύπος 2 είναι αυτός που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, η διάκριση των δύο δεν είναι απόλυτη, αφού με τα προκαταρκτικά και τον στοματικό έρωτα, μπορεί να ανιχνευτεί στα γεννητικά όργανα κι ο ιός τύπου Ι, που σχετίζεται με τον επιχείλιο έρπητα κι αντίστροφα.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι celebrities που παραδέχθηκαν δημόσια ότι δεν κάνουν σeξ!

Μάλιστα η μετάδοσή του μπορεί να γίνει ακόμη κι αν δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί συμπτώματα. Όπως είναι φυσικό, από τον ιό δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν και οι διάσημοι.

Από την Πάρις Χίλτον και τη Τζέσικα Άλμπα, μέχρι τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κιμ Καρντάσιαν, όλοι αυτοί οι celebrities φέρουν τον ιό. Αυτό που πραγματικά προκαλεί έκπληξη είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνεται το ίδιο άτομο. Σοκ!



Η Τζέσικα Άλμπα είναι μια από τις Celebrities που έχουν ταλαιπωρηθεί από έρπη. Η ίδια κόλλησε από τον πρώην της Ντέρεκ Τζέτερ.

Δείτε ακόμη: Μάνος Πίντζης: Τα χίλια πρόσωπα του ηθοποιού! Όταν φιλιόταν με άντρα και η φωτογραφία από το 2008 που…



Εκτός από τη Τζέσικα Άλμπα και η Σκάρλετ Γιόχανσον λέγεται πως κόλλησε τον ιό από τον Ντέρεκ Τζέτερ, γνωστό παίκτη του μπέιζμπολ.

Δείτε ακόμη: Το ήξερες; Με ποια παίκτρια από το My Style Rocks είναι πολύ καλή φίλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Τα έσπασαν σε νυχτερινό μαγαζί…



Όχι δε σου κάνουμε πλάκα: και η Μαράια Κάρεϊ φημολογείται πως είναι ανάμεσα στις παθούσες που κόλλησαν από τον Ντέρεκ.

Δείτε ακόμη: Αντέχεις να μάθεις; Να τι ψάχνει ο κόσμος στο Google για την κάθε επώνυμη! Οι πιο συχνές αναζητήσεις!




H γκάλερι θα μπορούσε να έχει τίτλο: οι διάσημες που κόλλησαν έρπη από τον Ντέρεκ Τζέτερ. Άλλη μια celebrity, η Τζέσικα Μπίελ φημολογείται πως κόλλησε τον ιό από τον γνωστό στην Αμερική αθλητή.

Δείτε ακόμη: Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι θα χάσει τα κιλά της πέμπτης εγκυμοσύνης! Το light βραδινό της που φτιάχνεται πανεύκολα!




Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ είχε αρκετές σχέσεις πριν το γάμο του αλλά όπως φημολογείται κόλλησε τον έρπη από τη σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ, που είχε κολλλήσει ο Ντέρεκ Τζέτερ. Πανταχού παρών ο αθλητής.












Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Αλίσα Μιλάνο λέγεται πως είναι κι αυή ανάμεσα στα θύματα του Ντέρεκ Τζέτερ...










Κι ο Ορλάντο Μπλουμ λέγεται πως κόλλησε από την Αλίσα Μιλάνο, που κόλλησε από τον Ντέρεκ. Τι μπέρδεμα είναι αυτό...





Φήμες θέλουν και την Πάρις Χίλτον να φέρει τον ιό κι αυτό διότι μια συνταγή γιατρού για φάρμακα που λαμβάνονται κατά την έξαρσή του είδε το φως της δημοσιότητας.








Τη φήμη - που δε γνωρίζουμε αν ισχύει - διέδωσε πηγή σύμφωνα με την οποία η Τζάνετ Τζάκσον έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για έρπη και για να μη μαθευτεί χρησιμοποίησε το όνομα του μάγειρα που απασχολούσε.




Δείτε ακόμη: Το άκυρο του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Μενεγάκη! Γιατί έριξε «Χ» στην παρουσιάστρια; ‘Ολο το ρεπορτάζ…


Η Κιμ Καρντάσιαν είναι από τις περσόνες που τολμούν να δείξουν τη σέξι πλευρά τους. Κι αν και δε γνωρίζουμε αν έχει κολλήσει έρπη γεννητικών οργάνων το σίγουρο είναι πως έχει επιχείλιο έρπητα μιας κι έχει φωτογραφηθεί με το ενοχλητικό "σπυράκι" στο στόμα.



Από το αφιέρωμα μας, δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε αρκετές φορές φωτογραφηθεί με έρπη στα χείλη κατά την διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων στις Συνόδους Κορυφής με τους δανειστές!

Bonus Info: Εμείς σαν YouWeekly.gr θέλουμε να σας δώσουμε ένα εξτρά ζουμερό κοτσομπολιό! Μέσα στη λίστα θα έπρεπε να βρίσκεται και πασίγνωστος τραγουδιστής που του έχουν κατά καιρούς χρεώσει σχέσεις με παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και έχει πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο!


Womenonly.gr