Δεν είναι θύμα μόνο ο Σπαλιάρας! Απίστευτες φάρσες που έχουν γίνει σε διάσημους...Θα κλάψετε από τα γέλια!

Δεν είναι θύμα μόνο ο Σπαλιάρας! Απίστευτες φάρσες που έχουν γίνει σε διάσημους...Θα κλάψετε από τα γέλια!
Με αφορμή την ξεκαρδιστική πλάκα που έκαναν ο Γιώργος Χρανιώτης και οι "Διάσημοι" του Survivor στον Γιάννη Σπαλιάρα, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο απίστευτες φάρσες που έχουν γίνει ποτέ στους celebrities! Γιάννη, μην νιώθεις μόνος!

Και φυσικά θα ξεκινήσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα-ένα τα ονόματα τα οποία έχουν πέσει θύματα...με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη: Διαβάστε παρακάτω...

Γιάννης Σπαλιάρας: Η ξεκαρδιστική φάρσα στο Survivor!



Από τη γκάλερι δε θα μπορούσε να λείπει κι ο εμπνευστής μας Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι διάσημοι έστησαν μια απίστευτη φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό. Με πρωταγωνιστή τον Χρανιώτη αποφάσισαν να πάρουν συλλογική απόφαση να τραφούν με... ήλιο και να κρατήσουν τις προμήθειες για τις δύσκολες ώρες.

Η τροπή της φάρσας πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με τον Σπαλιάρα να πιστεύει πως σε συνθήκες πείνας και κακουχιών στο νησί σάλεψε στον Χρανιώτη και να πηγαίνει με τα νερά του. Το βίντεο πραγματικά είναι ξεκαρδιστικό.



Ρένια Λουιζίδου: Πήγε ακάλεστη στον Πρωινό καφέ!



Ίσως το καλύτερο να έχει συμβεί στην αγαπητή ηθοποιό Ρένια Λουιζίδου και μάλιστα στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1991 ως αστροπελέκι στους Απαράδεκτους της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Της τηλεφώνησε τότε κάποιος ως υπεύθυνος καλεσμένων του Πρωινού καφέ με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά και την κάλεσε στην εκπομπή.

Η χαρά της ήταν πολύ μεγάλη, αφού δεν είχε δώσει ακόμα πολλές συνεντεύξεις και κυρίως στην τηλεόραση. Στο ραντεβού της ήταν συνεπής, βαμμένη, στολισμένη και έτοιμη να καταπλήξει. Όταν έφτασε στο σταθμό, ζήτησε την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαργαρίτα Σακελλαρίου, η οποία έκπληκτη της είπε ότι δεν την κάλεσε κανένας από τους συνεργάτες της. Η αμηχανία της ήταν τόσο μεγάλη, που δεν ήξερε τι να πει.

Θέλετε να μάθετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Τελικά, την παρουσίασαν στην εκπομπή, αφού έτυχε εκείνη την ημέρα να λείπει η Ελένη Πετρουλάκη και δεν θα παρουσίαζαν την ενότητα της γυμναστικής!

Γωγώ Μαστροκώστα: Τράβα μου μια φωτογραφία!



Από την πρώτη ημέρα που η Γωγώ Μαστροκώστα έγινε γνωστή μάγεψε κάθε αρσενικό της πατρίδας μας με τα κάλλη της. Το ίδιο συνέβη τότε και σε έναν 25άχρονο, ο οποίος σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο με σκοπό να την γνωρίσει. Κατάφερε να βρει το τηλέφωνό της από το Κανάλι 5 , όπου εργαζόταν τότε η Γωγώ, ζητώντας της συνέντευξη για γνωστό περιοδικό.

Για να την δελεάσει και να πει το ναι , της έταξε και φωτογράφηση για εξασέλιδο αφιέρωμα. Η Γωγώ αποδέχτηκε το ραντεβού του για καφέ, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, αφού τότε είχε ανάγκη ακόμα από τη δημοσιότητα, καθώς δεν ήταν το ίδιο γνωστή όπως σήμερα.

Τη συνέντευξη αυτή βέβαια δεν την είδε ποτέ δημοσιευμένη, ούτε φυσικά και τις φωτογραφίες της.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έλεος, όχι άλλες πίτσες!



Όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κηφισιά, έγινε και ο καλύτερος πελάτης των delivery. Τότε ένας στενός του φίλος θέλησε να του κάνει μια πλάκα, την οποία ο συμπαθής παρουσιαστής θυμάται ακόμα και σήμερα. Ήταν βράδυ και ο Ανδρέας βρισκόταν στο σπίτι μόνος.

Ξαφνικά και χωρίς να περιμένει κανέναν χτύπησε το κουδούνι. Έκπληκτος, είδε απέναντί του ένα διανομέα, που του ζήτησε να πληρωθεί το ποσό των 30.000 δραχμών (δεν είχε μπει ακόμα το ευρώ στη ζωή μας) για τις 15 πίτσες που παρήγγειλε.

Ο Ανδρέας δεν έχασε το χιούμορ του και τις πλήρωσε όλες, επιμένοντας ωστόσο ότι δεν έκανε εκείνος την παραγγελία αυτή. Για την ιστορία, όταν ο Ανδρέας έμαθε ποιος του έκανε την πλάκα, του το ανταπέδωσε, δίχως όμως να γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Αλέξης Γεωργούλης: Τρέξε, σου έκλεψαν τη μηχανή!



Ούτε μία ούτε δύο, αλλά πολλές περισσότερες φορές έχει πέσει θύμα φαρσέρ ο ζεν πρεμιέ Αλέξης Γεωργούλης. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στη μοτοσικλέτα του, που οδηγεί καθημερινά, έτσι πολλά βράδια κάποιοι του τηλεφωνούσαν από απόκρυψη και του έλεγαν πως του έκλεψαν τη μηχανή και θέλουν χρήματα για να του την επιστρέψουν.

Μέχρι να διαπιστώσει ο ηθοποιός ότι η μηχανή του ήταν στη θέση της έχανε τη μισή ζωή του. Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές μέχρι ο Λαρισαίος καλλιτέχνης να πάψει να ελέγχει αν η μηχανή του λείπει. Έτσι, ένας φίλος του που γνώριζε για την κατάσταση αυτή αποφάσισε να του μετακινήσει τη μηχανή ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο κάτω και να του κάνει το ίδιο αστείο με τους άγνωστους φαρσέρ.

Ήταν μάλιστα τόσο πειστικός, που ο Γεωργούλης αναζήτησε τη μηχανή του και δεν την έβρισκε. Μέχρι να εμφανιστεί ο φίλος του και να του πει πως πρόκειται για πλάκα, κόντευε να πάθει καρδιακή προσβολή.

Τάκης Ζαχαράτος: Άντζελα καλεί επειγόντως...



Ασλάνη Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Τάκης Ζαχαράτος στο σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη. Πριν από λίγα χρόνια λοιπόν, όταν ο Μιχάλης είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ακολουθούσε κανέναν στα κοσμικά events, ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να τον ξεγελάσει, προκειμένου να τον κάνει να ξεκολλήσει από το σπίτι του.

Του τηλεφώνησε, λοιπόν, ως Άντζελα Δημητρίου και του ζήτησε να πάει επειγόντως στο σπίτι όπου έμενε τότε, στην οδό Φραντζή. Ο σχεδιαστής τσίμπησε και έπειτα από πολλές παρακλήσεις της Λαίδης απάντησε θετικά και ξεκίνησε για το σπίτι της.

Ο Ζαχαράτος έσπευσε νωρίτερα έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας ώστε να τον προλάβει και να του εξηγήσει πως ήταν εκείνος στο τηλέφωνο και πως αναγκάστηκε να του κάνει αυτή την πλάκα για να βγει έστω και για λίγο από το σπίτι του. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Καπουτζίδης έκλεισε ραντεβού ως Ρήγας!



Τον μπελά του είχε βρει πριν από τρία χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης, όταν άγνωστος προς αυτόν άντρας έμπαινε ως Γιώργος Καπουτζίδης σε γνωστό chat του Internet και αποκάλυπτε τη συνέχεια και το τέλος της σειράς Σαββατογεννημένες , που τότε ήταν σε εξέλιξη.

Φυσικά, ο τύπος αυτός δεν γνώριζε την εξέλιξη του συγκεκριμένου σίριαλ, αλλά του άρεσε απλώς να παρουσιάζεται ως Γιώργος Καπουτζίδης, μιας και τότε ο original Καπουτζίδης βρισκόταν στην αρχή της διασημότητάς του. Ο σεναριογράφος θέλησε να μπει στο chat αυτό και να του κλείσει ραντεβού ως Αλέξανδρος Ρήγας, για μια πιθανή συνεργασία.

Ο Καπουτζίδης πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δεν έπραξε όμως το ίδιο και ο Καπουτζίδης μαϊμού.

Πιθανότατα και να πήγε, αλλά βλέποντας μπροστά του τον αυθεντικό Καπουτζίδη, να την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Ανθιμος Ανανιάδης: Έβρισε την πωλήτρια καρτών!



Ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Ο μόλις 21 χρόνων ηθοποιός ακόμα θυμάται την πλάκα που του έκανε μια συμφοιτήτριά του στη δραματική σχολή προκειμένου να τον εκνευρίσει.

Ο ίδιος ισχυριζόταν πως δύσκολα κάποιος μπορεί να τον φέρει εκτός ορίων. Αυτό το κράτησε στο μυαλό της η συμφοιτήτριά του ονόματι Μαίρη και ξεκίνησε τη φάρσα της προς αυτόν. Κάθε μέρα, επί μία εβδομάδα, του τηλεφωνούσε για να του πουλήσει πιστωτικές κάρτες, κάτι που δεν τον ενδιέφερε. Αρχικά αρνήθηκε ευγενικά.

Το ίδιο τηλεφώνημα, όμως, επαναλαμβανόταν καθημερινά. Έπειτα από δυο τρεις ακόμα προσπάθειες, λοιπόν, ο νεαρός ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού μέχρι που την έβρισε. Όταν του είπε ποια ήταν, ένιωσε πραγματικά πολύ άσχημα.

Αμφιβάλλουμε αν ο κ. Ανανιάδης έχει, ακόμα και σήμερα, πιστωτικές κάρτες στην κατοχή του!

Μάγδα Τσαγκάνη: Ήθελαν να της πουλήσουν 1000 πιάτα!



Θύμα φαρσέρ που τηλεφωνούσε και πωλούσε 1000 πιάτα σε τιμή ευκαιρίας είχε πέσει και η γνωστή ηθοποιός Μάγδα ΤΣαγκάνη. Ο φαρσέρ βέβαια δεν ήξερε πού έπεσε. Η ίδια το αντιμετώπισε με χιούμορ, παρήγγειλε 5000 πιάτα και του έδωσε τη διεύθυνσή της.

Πηγή: msn

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H μάχη της σιλικόνης! Διάσημες Ελληνίδες πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις! (Photos)

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τους κούκλους γιους των Ελλήνων celebrities

25+1 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης!