Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα!
Σε ένα διαφημιστικό του 2003, ο Κάτια Ζυγούλη, μια καλλονή στο ελληνικό μόντελινγκ χαστουκίζει τον Σάκη Ρουβά. Είναι η αρχή της σχέσης τους.

Πριν, τον είχα συναντήσει μόνο μία φορά, σε μια κοινωνική εκδήλωση. Εντάξει, θεωρούσα ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας (κακά τα ψέματα, ακόμα το θεωρώ). Δεν ήμουν φαν. Αφότου τον γνώρισα, έκανα εντατικά, τα έμαθα όλα τα τραγούδια!”, λέει η Κάτια σε μια παλιότερη συνέντευξη στο Celebrity. διαβάστε παρακάτω...



Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη,σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου” λέει ο Σάκης.

Μου αρέσει πολύ ότι ο Σάκης δεν επαναπαύεται ποτέ. Έχει μια ανάγκη για διαρκή εξέλιξη, και της δουλειάς του και του εαυτού του. Είναι άνθρωπος που με ό,τι κι αν καταπιαστεί, θα το κάνει με πάθος και θα το κάνει σωστά. Το θαυμάζω αυτό. Τον έρωτά μας τον κρατάμε ζωντανό με την επικοινωνία μας. Προσπαθούμε να μην «κρατάμε» θυμούς και προβλήματα. Ό,τι συμβαίνει, σε όλα τα ζευγάρια, πρέπει να το συζητάς – αν όχι την ίδια στιγμή, έστω όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Χωρίς να κατηγορείς τον άλλον και βλέποντας από κοινού τι πρέπει να διορθώσει ο καθένας. Αυτά τα πράγματα κρατάνε το τοπίο καθαρό. Διαφορετικά, αν βάζεις προβλήματα «στη μέση» ή τα αφήνεις να μείνουν εκεί, ο έρωτας σκοντάφτει, πέφτει κάτω”, λέει η Κάτια.

Πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους έρχεται στον κόσμο η πρώτη τους κόρη Αναστασία, το 2008. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μιας και είναι η πρωτότοκη κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά. Αποκτά άλλα τρία αδέρφια, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν Απόλλωνα.

Την τέταρτη εγκυμοσύνη την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν βγαίνουν από το μαιευτήριο η Κάτια λέει: “Είμαστε τετραπλά ευτυχισμένοι”, κατάφερα να την ευχαριστηθώ πολύ αυτήν την εγκυμοσύνη. Τα παιδιά σπίτι τον περιμένουν τον μικρό και έχουμε ήδη μοιράσει αρμοδιότητες για το ποιος θα κάνει τι”.

“Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την Κάτια και τον Έλπιδοφόφο γιατί είναι ήρωες. Τέσσερις εγκυμοσύνες, τέσσερις καισαρικές”, λέει ο Σάκης. Στην ερώτηση αν θα κάνουν και πέμπτο παιδί, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είπε: “Φθάνει μέχρι εδώ”.

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάνουμε 5 παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας 4 όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία!», είπε ο Σάκης σε μια συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στο πώς είναι τώρα η ζωή τους στο σπίτι με ένα μωρό, πώς νιώθουν τα παιδιά τους, ποια είναι η αντίδρασή τους και ποιος κοιμάται λιγότερο. «Ο ύπνος είναι λίγος κυρίως για την Κάτια. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τα μικρά παιδάκια, τα υπόλοιπα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη... Είναι καταπληκτικό να βλέπουν να αδημονούν να το πάρουν στην αγκαλιά τους, να το ταΐσουν!» Στους φίλους του έχει εξομολογηθεί ότι θα ήθελαν και άλλα παιδιά, αλλά η Κάτια που ασχολείται με το μεγάλωμά τους σχεδόν μόνη και από επιλογή έχει κουραστεί πολύ και ο Σάκης δε θέλει να κουράζεται άλλο.

«Μου αρέσει το Α είναι το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και έτσι ξεκίνησε, σχεδόν τυχαία να βγάζουμε από Α τα παιδιά μας και το συνεχίσαμε», έχει πει ο Σάκης.

Ο γάμος πάντα ήταν στο μυαλό μου και της έχω κάνει αμέτρητες προτάσεις! Σίγουρα, τα παιδιά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να αποφασίσουμε να γίνει ο γάμος, αλλά πάνω απ΄ όλα πιστεύω ότι αισθανθήκαμε και οι δυο ότι τώρα είναι η στιγμή. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για μας, τους φίλους μας και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας και την οικογένειά μας”, λέει ο Σάκης.

Αν κάποια στιγμή παντρευτούμε, θα είναι γιατί απλά θέλουμε να γιορτάσουμε όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει και την υπέροχη ένωση που βιώνουμε εμείς οι δύο, σε συνδυασμό με τα παιδάκια μας πια. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Η μη επικοινωνία σκοτώνει τον έρωτα” λέει η Κάτια. Η στιγμή της γιορτής έφτασε.

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στις 3 Ιουλίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στο πλευρό τους για παρανυφάκια θα έχουν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε τι κάνει λίγες ώρες πριν τον γάμο του με την Κάτια! Βίντεο ντοκουμέντο…

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Η συγκινητική πράξη ανθρωπιάς του ζευγαριού μια ημέρα πριν το γάμο τους

Survivor: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την καλύβα των Μαχητών που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!