To κολάν της Ζωής Τζάνη \"διχάζει\" και το θέαμα είναι αντιαισθητικό. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας, το λάθος που δεν πρέπει να κάνετε

To κολάν της Ζωής Τζάνη \
H γυμνάστρια Ζωή Τζάνη η οποία έλαβε δημοσιότητα λόγω του δεσμού που διατηρεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, απαθανάτισε τον εαυτό της να κάνει ποδήλατο κάνοντας ένα λάθος το οποίο καλείστε να αποφύγετε.

Δείτε τη φωτογραφία και εντοπίστε το στυλιστικό πρόβλημα:


H συμπαθέστατη κοπέλα, φοράει ένα αθλητικό κολάν το οποίο διαγράφει την ευαίσθητη περιοχή της, κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται και ως "πόδι της καμήλας"αφού η σχισμή στη μέση παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Ο λόγος που της συμβαίνει αυτό είναι επειδή ανεβάζει εξαιρετικά ψηλά το κολάν της για να τονίσει τα οπίσθιά της και το είδος του υφάσματος διαγράφει έντονα, αντιαισθητικά έως και χυδαία τα γεννητικά της όργανα.

Φορέστε λοιπόν τα κολάν σας, απολαύστε το σώμα σας και τη θηλυκότητά σας, αλλά μην φτάσετε στα όρια της χυδαιότητας αποτυπώνοντας με το ρούχο σας τα απόκρυφά σας. Δεν είναι όμορφο, είναι πολύ άκομψο. Το πόδι της καμήλας αφήστε το για την καμήλα. Τονίστε την... πίσω όψη και αφήστε την μπροστά ήσυχη! Ελάτε κορίτσια... κοροϊδεύαμε τις γιαγιάδες και τις μανούλες μας γι'αυτό, μην το κάνουμε κι εμείς!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Ο ένας κομμωτής, ο άλλος καθηγητής και η άλλη κορδελιάστρα! Τα «άγνωστα» επαγγέλματα 15 Ελλήνων και ξένων σταρ πριν γίνουν διάσημοι (Photo)

Οι 40άρες ίσον με δυο 20άρες: Αγαπημένες σταρ γίνονται 40 φέτος και βάζουν τα γυαλιά στις νεότερές τους!

Να γιατί δε θέλω να ξαναμπώ στα δοκιμαστήρια των μεγάλων καταστημάτων…