Ο Εμίρ αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νιχάν παίζει θέατρο μαζί του, ενώ εκείνη με τον Κεμάλ συναντιούνται κρυφά στο σπίτι της Λεϊλά. Ο Γκαλίπ βρίσκεται υπόλογος για το γεγονός ότι η γυναίκα του είναι ζωντανή, ο Εμίρ ανακαλύπτει πως η μητέρα του είχε δείξει σημάδια βελτίωσης, ενώ ο Κεμάλ και η Ασού χωρίζουν.

Η Νιχάν μαθαίνει πως η Μουζγκιάν επέστρεψε στην έπαυλη και αναρωτιέται για ποιο λόγο ο Γκαλίπ να κάνει κάτι τέτοιο. Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως αυτή ήταν δουλειά του Κεμάλ και τον επιπλήττει. Στο μεταξύ, στην έπαυλη φτάνει ο Γκαλίπ και ο Εμίρ τον πιέζει να μάθει πού βρίσκεται ο γιατρός. «Θα ασχοληθώ εγώ με αυτή την ιστορία, εσύ με τη Νιχάν πρέπει να πάτε στην εταιρεία», λέει ο Γκαλίπ όταν ο Εμίρ μαθαίνει ότι οι μετοχές της εταιρείας πέφτουν. «Θα είμαι δίπλα στον πατέρα μου», του λέει.

Ρομαντικό γεύμα για Λεϊλά και Αϊχάν

Η Ασού επιβεβαιώνει από τον Κεμάλ ότι εκείνος το έκανε αυτό και αναρωτιέται γιατί. «Δεν φταίει αυτή η γυναίκα σε τίποτα, όμως της έδωσα την ελευθερία που άξιζε τόσα χρόνια! Ετσι θα το ήθελε κι εκείνη», της απαντάει ο Κεμάλ και μετά μαζί με τον Ζεχίρ κανονίζουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Γκαλίπ οδηγείται στο τμήμα για να καταθέσει, ενώ ο Εμίρ πάει και βρίσκει τον Κεμάλ. «Το έκανα για να μάθεις κάποιες λεπτομέρειες για τη μητέρα σου που δεν ήξερες. Απλώς βγάζω κάποιες αλήθειες στο φως! Βρες το γιατρό να σου δώσει απαντήσεις», λέει ο Κεμάλ. Στο μεταξύ, η Λεϊλά και ο Αϊχάν βάζουν ένα στοίχημα και όποιος χάσει θα πρέπει να κάνει στον άλλον το τραπέζι. Την ίδια ώρα, η Νιχάν ρωτάει την Εφσανέ για τη μέρα που ο Οζάν μπήκε στο νοσοκομείο από πού έμαθε το περιστατικό. Τότε εκείνη αναγκάζεται να της πει ότι άκουσε τον Εμίρ να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει πως θα αλλάξουν τα σχέδια. Η Ζεχρά μετά από το σχέδιο του Εμίρ τηλεφωνεί δήθεν στον Ζεχίρ για να συναντηθούν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η Λεϊλά βλέπει σαν ευκαιρία η Νιχάν να πάει στην εταιρεία και να αποδείξει τι αξίζει, ενώ ο Αϊχάν τηλεφωνεί στον Εμίρ και του λέει πως εκείνος έχει το γιατρό.

Ο Κεμάλ χωρίζει…

Ο Εμίρ συναντάει το γιατρό και τον αναγκάζει να του πει την αλήθεια. «Η Μουζγκιάν πριν από 7 χρόνια έδειξε ότι ξυπνάει, αλλά ο Γκαλίπ μου ζήτησε να της δώσω χάπια και να τη βυθίσω ξανά σε κώμα», ομολογεί ο γιατρός και ο Εμίρ γίνεται έξαλλος. Το βράδυ η Νιχάν κρύβει στο δωμάτιο του Εμίρ κοριό, μετά από υπόδειξη του Κεμάλ, ενώ ο Κεμάλ βρίσκεται στο πατρικό του και προτείνει στον Ταρίκ να δουλέψει στην εταιρεία του για να μπορέσει να βγάλει χρήματα να ξεχρεώσει. Παράλληλα, μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι ο, ενώ εκείνη κρυφακούει και η σκηνή κάνει flashback όπου ο Εμίρ την έβαλε να παίξει παιχνίδι για να εκδικηθεί τον Κεμάλ. Εκείνη φυσικά δέχτηκε. Η Φαχιμέ αποκαλύπτει στην Ασού ότι το παιδί της Νιχάν είναι του Κεμάλ και ο φόβος την κυριεύει. «Δεν θα μάθει τίποτα ο Κεμάλ, μίλησα με τη Νιχάν, δεν έχει σκοπό έτσι κι αλλιώς να το πει στον Κεμάλ. Μην ανησυχείς, εσύ θα παντρευτείς τον Κεμάλ και θα κάνετε παιδιά», της λέει η Φαχιμέ. Στο μεταξύ, ο Αϊχάν κερδίζει το στοίχημα κι έτσι η Λεϊλά τού κάνει το τραπέζι. Εντονος είναι ο ερωτισμός που επικρατεί ανάμεσά τους, ενώ αργότερα φτάνει εκεί η Νιχάν αλλά και ο Κεμάλ. Εκείνη του βάζει να ακούσει τη συνομιλία του Εμίρ με τον Χακάν, όπου ο πρώτος δίνει εντολή στον αστυνομικό να συλλάβει το βαρκάρη που θα βοηθούσε τον Οζάν να δραπετεύσει. Ο Εμίρ ζητάει εξηγήσεις από τον Γκαλίπ για το θέμα της μητέρας του κι αυτός του λέει πως το έκανε για να προστατεύσει το όνομα της οικογένειας. Ομως ο Εμίρ διαφωνεί: «Το έκανες γιατί τη φοβήθηκες, να μην πει την αλήθεια ότι πήγες να τη σκοτώσεις». Αργότερα φτάνει κρυφά στην έπαυλη και η Ασού για να δει τη μητέρα της και λέει στον Εμίρ ότι η Φαχιμέ γνωρίζει για την πατρότητα της Ντενίζ. «Το παιδί είναι ο λόγος που κρατάω τη Νιχάν. Η Βιλντάν δεν θα πει τίποτα, εσύ θα πρέπει να κρατήσεις όσο μπορείς κοντά σου τον Κεμάλ», λέει ο Εμίρ. Για πρώτη φορά ο Κεμάλ περνάει το βράδυ του μαζί με τη Ντενίζ, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι παιδί του.

Την επόμενη μέρα ο Εμίρ ανακαλύπτει τον κοριό και παράλληλα μαθαίνει από τον Χακάν ότι ο Κεμάλ τους παγίδεψε. Ο Κεμάλ φεύγει από το σπίτι της Λεϊλά τη στιγμή που φτάνει ο Εμίρ, ενώ η Νιχάν λέει στην κόρη της: «Κοιμήθηκες για πρώτη φορά με τον μπαμπά σου! Μια μέρα θα ζήσουμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι, όμως μέχρι τότε σου ζητώ συγγνώμη». Ο Εμίρ απειλεί και προειδοποιεί ξανά τη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ πάει στην Ασού και διαλύει τον αρραβώνα. «Δεν μπορώ να σου προκαλέσω τόσο κακό. Δεν το κάνω για να γυρίσει η Νιχάν, αλλά γιατί δεν μπορώ να μην την αγαπάω. Αν δεν με σκοτώσει ο Εμίρ είμαι ήδη πεθαμένος κι εσύ πρέπει να σταματήσεις να αγαπάς έναν πεθαμένο», της λέει και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Εμίρ αλλάζει την τοποθεσία όπου θα συναντούσε τον άντρα που έχει σχέση με την αυτοκτονία του Οζάν, χωρίς ο Κεμάλ με τη Νιχάν να το γνωρίζουν. Οταν ανακαλύπτουν ότι ίσως ο Εμίρ έχει καταλάβει κάτι, πανικός πιάνει τη Νιχάν, ενώ μαθαίνει πως ο Κεμάλ έχει χωρίσει με την Ασού, και τότε του λέει: «Τελείωσε, από εδώ και στο εξής ο καθένας θα περπατήσει μόνος του! Δεν έπρεπε να χωρίσεις την Ασού, δεν έπρεπε», και φεύγει. Στο μεταξύ, ο άντρας που συναντάει ο Εμίρ δεν είναι άλλος από τον Ταρίκ, ο οποίος αναγκάζεται ξανά να υποκύψει στις απειλές του καθώς ήταν εκείνος που κρέμασε τον Οζάν για να φανεί σαν αυτοκτονία. Η Νιχάν κρύβεται σ’ ένα υπόγειο και ο Κεμάλ ψάχνει να τη βρει…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα κλάψουν μανούλες! «The Voice» VS «Rising Star»: Η τηλεθέαση μίλησε και τα νέα…είναι άσχημα!

Μπρούσκο: «Μας διέλυσες το γάμο!» – Άγριο ξύλο μεταξύ Σήφη & Αχιλλέα!

Άσχημη τροπή στο «Bahar»: Ο Μεχμέτ – Εμίρ σε κώμα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ