Η αδυναμία του Morgan Freeman για το γυναικείο φύλο είναι γνωστή σε όλους. Ο 78χρονος ηθοποιός, δεν πτοήτε παρά την ηλικία του να συνεχίζει να είναι ενεργητικός με τιςε γυναίκες. Έχει κάνει δύο γάμους αλλά τώρα είναι εργένης που απολαμβάνει τη ζωή του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του με την Tyra Martin του δικτύου WGN, ο ηθοποιός δεν δίστασε να τα «ρίξει» στην δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη. Ο Freeman την κοιτούσε σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας τους και όταν τελείωσαν η 43χρονη Martin σηκώθηκε για να αποχωρήσει, τότε ο Freeman δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της και μάλιστα έσπευσε να τη ρωτήσει αν ήταν παντρεμένη, ερώτηση στην οποία η δημοσιογράφος απάντησε με ένα αινιγματικό γέλιο.

Όπως αποκάλυψαν οι παρουσιαστές της εκπομπής όπου προβλήθηκε η συνέντευξη, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Freeman εκφράζει τον θαυμασμό του για τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο. Σε μια άλλη συνέντευξή τους το 2013, της έκανε όλη την ώρα κοπλιμέντα, λέγοντάς της ότι «κάθε τι πάνω της αποπνέει μαγεία».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: «LAST VEGAS»: Το… Hangover των συνταξιούχων, με Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman & Kevin Kline! (PHOTOS & TRAILER)

loading...