Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου, by F’Ariel!

Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου, by F’Ariel!
Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου:

Κριός
Τις βρήκατε τις απαντήσεις στα θέματά σας, τώρα θα πρέπει να τις φτιάξετε κάπως, για να τις μοιραστείτε και με τους άλλους. Όσο ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δίχως να χάσετε το χρόνο σας άδικα. Καλή ημέρα, θετική από όλες τις απόψεις. Για αυτό ζητήστε για να λάβετε! Και όχι πλαγιομετωπικά, αλλά με το πιο όμορφο τρόπο. Πρώτα τα επιχειρήματα στο τσεπάκι και μετά ανοίγετε το στόμα σας!

Ταύρος
Το ξέρατε πως ο Θεός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας; Μας; Πείτε το όπως θέλετε! Αυτό σημαίνει, πως θα είστε πολύ δυναμικοί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα! Μάχιμοι δηλαδή και στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον επαγγελματικό. Καλή ημέρα, για να λάβετε και εσείς κάτι παραπάνω, για όσα έχετε προσφέρει όλο αυτό τον καιρό. Από μια καλή κουβέντα, μέχρι και ένα μπόνους. Θαύματα γίνονται.. απλά όχι συχνά!

Δίδυμος
Νεύρα, γκρίνια, πάει ο χαμός ο ίδιος. Λοιπόν, από το πρωί νωρίς θα έχετε τη διάθεση, να τα σπάσετε όλα! Να χώσετε και μερικές μπάτσες, μπας και εκτονωθεί το είναι σας! Βάναυσους πολύ σας βρίσκω, για αυτό φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε έξω για τρέξιμο. Ας κάνετε χιλιόμετρα, αρκεί να ηρεμήσετε. Αυτοκαταστροφική η διάθεσή σας και θα το φέρετε το πανικό να είστε σίγουροι. Γυμναστήριο! Από το πρωί, ως το βράδυ!!!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ