Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, σκέφτηκα να σας γράψω κάτι το διαφορετικό, έτσι για να υπάρχει ποικιλία στο μενού! Ο Νοέμβρης ξεκίνησε μια χαρά, αλλά στη πορεία μας τα χάλασε κάπως. Η Πανσέληνος στο Ταύρο, που πάει πέρασε, μας άφησε ένα πέπλο μελαγχολίας. Ο Πλούτωνας δρα καθημερινά και σιγοντάρει σε αυτό το συναίσθημα. Κάτι θέλει μας πει. Ένα μάθημα να πάρουμε. Κάτι να κατανοήσουμε.

Ερωτικό το διάστημα πολύ, κυρίως για τα Λιοντάρια και τους Σκορπιούς. Κάτι σα μπαλαντέρ στις σχέσεις και αμα θελήσω να γίνω και πικρόχολη, σα τσόντα! Δε φταίω, το σύμπαν, να εκεί να κάνετε τα παράπονά σας!

Η Αφροδίτη με έχει μπερδέψει κάπως. Πάνω που έφευγε από το Τοξότη και πήγαινε στον Αιγόκερω, έκανε το μικρό το θαύμα της. Τώρα τίποτα; Αυτό που άφησε όμως στο διάβα της, είναι κάτι λαμπερό. Μια μαγική χρυσόσκονη. Κάποιος θα τη δει και θα πάρει από λίγη, κάποιος θα τη προσπεράσει. Το προσέξατε;;;

Από όλα τα καλά έχει ο Νοέμβριος. Φλερτ, διασκέδαση, βόλτες και απρόσμενες συναντήσεις..

Ποιος θα είναι ο τυχερός;;;

φιλάκια..

Κριός

Ατίθασα παιδιά μου, ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για εσάς, ανανεώνεστε κατά κάποιο τρόπο. Φυσικά λίγοι και καλοί μέσα στη καρδιά σας, με πιο τρόπο όμως; Η Θεά Αφροδίτη, σας επιστρέφει την επιθυμία για περιπέτεια. Ορεξούλες, χαμόγελα, τσαχπινιά και νάζι! Ωραία ως εδώ; Το θέμα είναι με ποιον; Γιατί υπάρχουν και οι ζαβολιές στο μενού. Τα Ζώδια που θα τραβήξουν τη προσοχή σας, που θα σας κάνουν να νιώσετε ζωντανοί, γεμάτοι από έρωτα και πάθος, είναι τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Τοξότες! Αξίζει να ασχοληθείτε αν ο σύντροφός σας ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, γιατί αστρολογικά έχει ανάψει το πράσινο το φως! Ο Άρης στον Υδροχόο, θα σας σπρώξει με ένα πολύ μαγικό τρόπο! Ανανεώνεστε χρυσά μου, όπως και να έχει!!!

Ταύρος
Τι να σας αποκαλύψω; Θα τα έχετε καταλάβει όλα από μόνοι σας! Το σύμπαν έχει τρελαθεί και σας έχει βάλει και κάπως στο μάτι, βασανίζεστε γιατί έτσι πρέπει. Ξέρετε ο Πλούτωνας σας έχει μπλοκάρει από παντού και ότι και αν κάνετε δε ξεφεύγετε και τόσο εύκολα από εκείνη τη διάθεση, τη μαύρη και άραχνη. Και τι έχετε πάθει εσείς και εμείς τα Ταυράκια, βλέπετε πως η ερωτική σας η ζωή πηγαίνει κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο και αρκετοί θα κάνετε αρκετές προσπάθειες για να αλλάξει αυτό. Το ερωτικό το πάθος επιβάλλεται να επιστρέψει, άλλωστε μόνο τότε είστε δημιουργικοί στο φουλ. Με τα Ζώδια που έχετε όλα τα φόντα, να βιώσετε όμορφες καταστάσεις, είναι τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες!

Δίδυμος
Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα γύρω σας, να σας φλερτάρουν, να αρέσετε, αλλά η δική σας η διάθεση δεν είναι και τόσο ερωτική. Βλέπετε ο Άρης, ο Ερμής και ο Κρόνος, δε σας αφήνουν χρόνο για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά είναι τα θέματά σας, παρά το οτιδήποτε  άλλο. Τα Ζώδια που θα κατανοήσουν τη ψυχική σας τη κατάσταση, το χάος σας, τις ανησυχίες σας, είναι οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί. Δύσκολα ζώδια, προφανώς με ίδιες σκέψεις σα και τις δικές σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινής και να μην υπόσχεστε λαγούς με πετραχήλια!

Καρκίνος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας πολύ δυνατός και σας ταιριάζει γάντι! Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, λαμπερούς και σέξι! Το παίρνετε χαμπάρι αυτό και το εκμεταλλεύεστε για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας  ή το μαναράκι εκεί απέναντι! Όπως και να έχει γίνεστε πολύ εκδηλωτικοί, απελευθερώνεστε κατά κάποιο τρόπο και καταφέρνετε να περάσετε το νόημα, έτσι όπως έχει. Τα Ζώδια που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα, ήρεμα και ζεστά είναι οι Ταύροι και οι Ζυγοί. Σας προσφέρουν αγάπη, έρωτα, ρομαντισμό και στιγμές πάθους. Λίγοι και καλοί!

Λέων
Κάπως απόμακροι θα είστε μέσα στο Νοέμβριο. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει ένταση στις σχέσεις σας, αφού το μυστήριο καλά κρατεί! Έχετε σίγουρα άλλες προτεραιότητες, από το να ασχολείστε με τον έρωτα, αλλά να μου επιβάλλεται να υπάρχει και αυτό μέσα στη ζωή σας. Η Θεά Αφροδίτη, θα σας ξυπνήσει μαγικά και θα βρείτε την όρεξη να κάνετε βόλτες ή ακόμα και ένα μικρό ταξιδάκι. Έτσι για να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα. Και εκεί που θα έχετε την εντύπωση πως δε κινείται τίποτα εκεί έξω, θα γίνει η έκπληξη! Πολλά τα Ζώδια που θα τραβήξουν το ερωτικό σας το ενδιαφέρον, ελπίζω να επιλέξετε ένα και μόνο! Τα Λιοντάρια, οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες, είναι τα Ζώδια που θα σας γοητέψουν, που θα σας ανεβάσουν, που θα σας προσφέρουν στιγμές ερωτικής απόλαυσης! Άντε καλή επιτυχία!

Παρθένος
Ε άμα δε συμβεί κάτι το ερωτικό μέσα στο Νοέμβρη, πραγματικά θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Το σύμπαν με τη Θεά Αφροδίτη, σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Και ποικιλία στον έρωτα, αν θέλετε να μάθετε εσείς οι κρυφό.. ατακτούληδες! Οι ελεύθερες υπάρξεις πάντως, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας! Μπορεί όμως το πρόσωπο αυτό να είναι και γνώριμο. Και να έρθει έτσι η στιγμή, που να γίνει ο πανικός  ο ίδιος! Εννοείται πως οτιδήποτε και αν συμβεί θα πρέπει να το ζήσετε, γιατί χρειάζονται και αυτά πού και πού. Τα Ζώδια που θα σας αναστατώσουν, θα σας ξεσηκώσουν, θα σας μαγέψουν, είναι οι Κριοί, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι! Μην αντιστέκεστε. Δεν υπάρχει λόγος!

 

Ζυγός
Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, μέσα στο Νοέμβριο και τα καλύτερα έρχονται! Σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά! Ερωτική η διάθεσή σας, αφού χειμώνας καιρός για δυο, αλλά όχι μόνο! Το σύμπαν Ο Ήλιος και ο Ερμής στο Σκορπιό, φωτίζουν την ερωτική σας τη ζωή, σας κάνουν να διαπιστώσετε πόσο σημαντικό είναι να είστε καλυμμένοι σε αυτόν το τομέα, για να είστε ισορροπημένοι ψυχολογικά. Οι επιλογές σας πολλαπλές, απορώ το γιατί; Συναρπαστικές γνωριμίες προκύπτουν ή τα βρίσκετε με το σύντροφό σας. Ζείτε στιγμές πάθους, κάποια στιγμή, σύντομα! Τα Ζώδια που θα σας ξετρελάνουν, που θα σας αναστατώσουν, που θα κλέψουν τις σκέψεις σας είναι οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Ξαφνιάζομαι, αλλά όπως βλέπω από τη μια θέλετε ρομαντικές καταστάσεις από την άλλη wild. Ασυμμάζευτους σας βρίσκω!

Σκορπιός
Τι να σας πω, κάτι καλό πήγε να συμβεί στις αρχές του μήνα, αλλά τα κάνατε μαντάρα ως συνήθως! Ήρθαν και τα βάσανα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, πάει χάθηκε κάθε όρεξη για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Σας προειδοποίησα, να όμως που δεν ακούτε και κανέναν εσείς! Μπορεί η επιθυμία σας να είναι να κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας και να σας αφήσουν στην ησυχία σας, να όμως που ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας, δε θα σας το επιτρέψουν αυτό! Μόλις πάτε να συρθείτε στα πατώματα, εκεί θα ξανά σηκωθείτε και θα μπείτε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Τα Ζώδια που μπορούν να σας προσφέρουν αυτό το κάτι το μαγικό, είναι οι Ταύροι, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Ιχθύες! Επιμένω. Δεν αλλάζω απόψεις τόσο εύκολα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε από τη ζωή σας και μετά ζητήστε για να λάβετε!

Τοξότης
Πραγματικά δε μπορώ να σας καταλάβω και τόσο. Η Θεά Αφροδίτη, θα πρέπει να σας έχει ξεσηκώσει κανονικά, να όμως που εσείς πρέπει να νιώθετε μια ταραχή για διάφορα ζητήματα άλλα. Ο Ήλιος και ο Ερμής, τα έχουν κάνει πλακάκια, βρίσκονται και στο Σκορπιό για μέρες και ανάσα δε παίρνετε για ερωτικά ζητήματα. Βέβαια, όλο και κάποια ψυχή θα σας πλησιάσει, θα σας κατανοήσει, θα θελήσει να σας προσφέρει λίγη αγάπη παραπάνω. Τα Ζώδια που θα είναι δίπλα σας, είναι τα Λιοντάρια και οι Σκορπιοί. Δύσκολες σχέσεις, δυσνόητες αύρες, για το δικό σας είναι, όμως θα βρουν τον τρόπο να σας αποδείξουν το αντίθετο!

 

Αιγόκερως
Να ξέρετε πως η Θεά Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σας, δε σας σώνει με τίποτα! Το σύμπαν είναι μυστήριο και άκρως σκοτεινό, ιδιαίτερα στη περίπτωσή σας. Ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός, σας μπλοκάρουν από παντού και μπορεί να έχετε τη καλή τη διάθεση, να βελτιώσετε την ερωτική σας τη σχέση, αλλά στη πορεία να σας φεύγει. Αν είστε και μόνοι;;;; Τότε καμία ελπίδα, κανένα φως! Οι Σκορπιοί μόνο μπορεί να σας κατανοήσουν, να γοητευτούν από τη τόσο παράξενη σκέψη σας και να σας φλερτάρουν μέχρι τελικής πτώσης! Υπομονή ο Δεκέμβρης θα είναι πολύ καλύτερος και πιο αγαπησιάρικος. Απολαύστε τώρα τα βίτσια σας και μη λέτε πουθενά τα μυστικά σας.. Ξέρετε εσείς..

Υδροχόος
Τι σας νοιάζει ο Έρωτας; Μα τον έχετε απαρνηθεί χρόνια τώρα. Τον γυρεύετε σε ξένες αγκαλιές, σε μυστήριες περιπτώσεις, η αλήθεια όμως είναι πως θέλετε να έχετε το πρώτο και το τελευταίο λόγο εσείς, δίχως ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Για κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σας αγαπάει δίχως ανταλλάγματα; Δίχως προσταγές και απαιτήσεις; Βέβαια στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, για αυτό θα σας αναφέρω το αστρολογικό και τέλος. Καριέρα, λεφτά και image. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή σας, να όμως που χρειάζεται και το σεξ στη ζωή αυτή. Και όχι το πρόχειρο, αλλά το ουσιαστικό. Εκείνο που αφήνει μια γλύκα στο τέλος. Εύχομαι να καταλαβαίνετε τι εννοώ! Τα Ζώδια που θα σας φλερτάρουν και θα σας ξανάψουν είναι οι Κριοί, τα Καρκινάκια και οι Ζυγοί! Όλοι οι άλλοι σας προκαλούν δυσφορία! Good luck!

 

Ιχθύς
Γλυκά μου ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε διάφορα πολύ τρελά πράγματα. Χαοτικός ο Νοέμβρης από άποψη ψυχολογική και ερωτική φυσικά. Έχετε φτάσει σε οριακό σημείο, ή να χωρίσετε, ή να αγαπήσετε αιώνια. Ακραίες καταστάσεις, που σας φτιάχνουν ή σας χαλούν, αλλά το συναίσθημα του ανικανοποίητου καλά κρατεί. Τα Ζώδια που θα σας φλερτάρουν και που θα γουστάρετε είναι τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Προφανώς αποζητάτε πιο φευγάτες καταστάσεις, πιο μυστήριες, πιο σκοτεινές και πιο αφανείς! Μυρίζομαι μπλεξίματα, αφού καιρό έχετε να κάνετε τη ζαβολιά σας. Το νου σας μόνο, μη βρεθείτε σε άλλη χώρα!

magicfariel

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Νοεμβρίου

Τα ζώδια και οι επιτυχημένες σχέσεις.. Ποιο είναι το μυστικό τους;

 

 

loading...