Τέλος στο κομμωτήριο: Κάνε φυσικές ανταύγειες στο σπίτι με μείγμα από λεμόνι και...

Και όμως κάνει θαύματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος στο κομμωτήριο: Κάνε φυσικές ανταύγειες στο σπίτι με μείγμα από λεμόνι και...

Έχει κουραστεί από τα κομμωτήρια, αλλά μιας και το καλοκαιράκι έφτασε θα ήθελες να κάνει μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σου; Αν λοιπόν θέλεις να κάνει ανταύγειες σου βρήκαμε την πιο εύκολη και πάνω από όλα σπιτική λύση. Αν ειδικά τα μαλλιά σου είναι καστανόξανθα, η συνταγή θα σε βοηθήσει κατά πολύ.

Θα χρειαστείς 200ml χυμό από φρέσκα λεμόνια, 60ml χλιαρό νερό, 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μέλι, 1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι. Ξεκίνησε με το στύψιμο των λεμονιών και στην συνέχεια πέρασε το χυμό από λεπτό σουρωτήρι.

Πως να φτιάξεις το σπρέι με το λεμόνι για να κάνει ανταύγειες

Φτιάξε το αφέψημα με το χαμομήλι (να κάτσει για 30 λεπτά) σούρωσε το, πρόσθεσε το μέλι ανακατεύοντας καλά και τέλος ρίξε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Γέμισε το μπουκάλι με το μείγμα και ανακίνησέ το καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά.

Ψέκασε το μείγμα σε όλα τα μαλλιά μέχρι να βραχούν για να ξανοίξεις το χρώμα τους. Αν θέλεις ανταύγειες, ψέκασε μόνο μερικές τούφες. Αν μάλιστα σου έμειναν κάποια λεμόνια φτιάξε και μάσκα απολέπισης.

φυσικές ανταύγειες μαλλιά λεμόνι

Πιείτε επίσης κάθε πρωί μέλι με λεμόνι και θα δείτε τεράστια διαφορά

Θέλετε άψογη επιδερμίδα ωστόσο, δεν θέλετε να δίνετε κάθε μήνα σχεδόν ένα σκασμό λεφτά; Σας βρήκαμε έναν πιο φυσικό τρόπο για να τα καταφέρετε. Βοηθάει πολύ ειδικά και αν τρώτε πολύ junk food.

Η βιταμίνη C στο λεμόνι απαιτείται από το σώμα για την παραγωγή κολλαγόνου, ένα σημαντικό συνδετικό ιστό που κρατά την επιδερμίδα σφιχτή και νεανική. Το μέλλον από την άλλη έχει πολλές ενώσεις που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι μι υγιής, νεανική επιδερμίδα.

Προσθέστε το χυμό από το μισό λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ζεστό ποτήρι με νερό, ανακατέψτε και πιείτε το. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν το πίνετε το πρωί πριν από το πρωινό. Με το λεμόνι μάλιστα, μπορείτε να απαλλαγείτε και από τον πονοκέφαλο.

Λεμόνια απολέπιση σώματος