Work hard, mask harder: Γιατί οι μάσκες προσώπου είναι απολύτως απαραίτητες στη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Ανακάλυψε τους λόγους και βρες τη μάσκα που σου ταιριάζει καλύτερα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Οι μάσκες προσώπου αλλά και τα απολεπιστικά προσώπου έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή. Και αυτό γιατί εμπλουτίζουν την χειμερινή ιεροτελεστία φροντίδας σου με θρεπτικά συστατικά που τόσο έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου, ενώ ακόμη δρουν συνεργατικά ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας σου.

Έτσι, το πρόσωπό σου δείχνει υγιές και επανακτά τη χαμένη λάμψη του αποκτώντας ξανά ζωντάνια και φωτεινότητα. (δες και 4+1 συμβουλές για τη φροντίδα των ματιών σου που θα σου χαρίσουν ξεκούραστο & φωτεινό βλέμμα)

Ανακάλυψε γιατί οι μάσκες & τα απολεπιστικά προσώπου είναι απαραίτητα στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Γιατί περιέχουν πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά που περιποιούνται σε βάθος το δέρμα δρώντας ενισχυτικά με τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη μάσκα ή το απολεπιστικό, που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου είτε πρόκειται για έξτρα ενυδάτωση, για βαθύ καθαρισμό ή για αντιοξειδωτική δράση.

face_mask_care
Unsplash

Σωστή εφαρμογή & χρήση

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου χρησιμοποίησε τη μάσκα προσώπου που σε καλύπτει 1-2 φορές την εβδομάδα πάντα πάνω σε καθαρή επιδερμίδα. Συνήθως τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα έχουν ανάγκη από πιο συχνή χρήση τους μέσα στην εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση η μάσκα, είτε υφασμάτινη είτε σε κρεμώδη υφή, απλώνεται προσεκτικά με τα δάκτυλα πάνω στο πρόσωπό αφήνοντάς τη να δράσει ανάλογα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μεγάλο πινέλο, που θα σε βοηθήσει στην εφαρμογή της Όσο για την περίσσεια του προϊόντος κάνε ένα ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο προκειμένου να απορροφηθεί καλά. Και μην ξεχνάς! Πάντα ξεβγάζεις πολύ καλά τη μάσκα σου, αφού φυσικά την έχεις αφήσει να δράσει για αρκετή ώρα και μετά προχωράς στην εφαρμογή του σέρουμ και στη συνέχεια της κρέμας προσώπου και της κρέμας ματιών σου, που θα ολοκληρώσουν την ιεροτελεστία φροντίδας σου.

Δες μερικές από τις μάσκες & τα απολεπιστικά που ξεχωρίσαμε...

Απόκτησε πιο μακριές βλεφαρίδες & πιο πυκνά, γεμάτα φρύδια

Έχεις κοντές βλεφαρίδες ή αραιά, αδύναμα φρύδια; Θέλεις πυκνά, έντονα φρύδια και μακριές, πυκνές βλεφαρίδες; Κανένα πρόβλημα! Και αυτό γιατί τα serum της Moonlash θα σε βοηθήσoυν να αποκτήσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες των ονείρων σου σε 4-6 εβδομάδες χάρη στην καινοτόμα φόρμουλά τους, που παρασκευάζεται μόνο με φυσικά και ασφαλή συστατικά.

H πρωτοποριακή σύνθεση των serum είναι σχεδιασμένη με προηγμένα πολυπεπτίδια και υαλουρονικό για να αυξήσουν τον όγκο, το πάχος, το μήκος και την καμπυλότητα των βλεφαρίδων και των φρυδιών σου.

moonlash_serum_eyes


Σημείωσε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα τα Moonlash serum, ακόμα και εάν φοράς φακούς επαφής ή extensions βλεφαρίδων. Μάλιστα μπορείς ακόμη και να μακιγιαριστείς, εφόσον τα προϊόντα απορροφηθούν από το δέρμα σου, κάτι το οποίο γίνεται γρήγορα αφού δεν περιέχουν έλαια.

Για περισσότερα δες εδώ

Info

Moonlash
www.moonlash.gr
Instagram: moonlash.gr
TikTok: moonlash.gr

Haute φροντίδα για πρόσωπο & σώμα

Με μια πλούσια γκάμα με προϊόντα για τη φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα η Medisei, που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από 1998 σίγουρα ξεχωρίζει στην κατηγορία της.

medisei_woman

Στην ολοκληρωμένη της σειράς που περιλαμβάνει το brand Panthenol Extra, την αντιγηραντική σειρά προσώπου Time Eraser, τα συμπληρώματα διατροφής Kaiser καθώς και άλλη είδη φαρμακείου και προσωπικής φροντίδας θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σου.

Για περισσότερα δες εδώ.

Ιnfo

  • Τα προϊόντα Medisei διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.
  • www.medisei.gr
  • Facebook: medisei
  • Instagram: panthenolextra
Υπέροχες υφές μέσα από μια αίσθηση πολυτέλειας!

Μια ολοκληρωμένη σειρά για τη φροντίδα στο σώμα, προϊόντα προσώπου καθώς και μια premium σειρά για τα μαλλιά αποτελούν τον πυρήνα της Scandal Beauty.

scandalbeautywoman

Η Scandal beauty είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα το 2020. Βασικά χαρακτηριστικά της; Τα καινοτόμα και λαχταριστά προϊόντα ομορφιάς Scandal Beauty, τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί από το φανατιό κοινό τους για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα αλλά και τις προσιτές τιμές τους.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info

  • Τα προϊόντα Scandal Beauty διατίθενται στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα καθώς σε φαρμακεία και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.
  • www.scandalbeauty.gr
  • Facebook: scandalbeauty.gr
  • Instagram: scandalbeauty.gr