Γη της Ελιάς: «Παλιοσιχαμένε γλίτσα» - Χαμός στο Twitter με την σειρά του MEGA

Ξέσπασαν οι τηλεθεατές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Παλιοσιχαμένε γλίτσα» - Χαμός στο Twitter με την σειρά του MEGA

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε φορά το σίριαλ του MEGA, αλλά και από τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter, που "παίρνουν φωτιά" σε κάθε επεισόδιο.

Το βράδυ της Δευτέρας 7/11, προβλήθηκε μία σκηνή που τους ξεσήκωσε όλους, διότι ο Στάθης θέλησε να πάρει εκδίκηση για την κόρη του, την οποία ο Γάκης προσπάθησε να βιάσει και κανείς δεν θεωρεί πως η κίνησή του ήταν λανθασμένη.

Πήγε, στήθηκε να τον περιμένει και αφού τον βρήκε και παρόλο που ήταν ήδη χτυπημένος του επιτέθηκε και πήρε το αίμα του πίσω για όσα έκανε στην Βασιλική του. Το κοινό αισθάνθηκε μία δικαίωση, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, γι' αυτό και οι αντιδράσεις "έπεσαν βροχή" και σήμερα.

Τα σχόλια στο Twitter για το ξύλο του Στάθη στον Γάκη για τα μάτια της Βασιλικής

Ανατροπή στη σειρά του MEGA - Χωρίζουν οι...

Μπορεί κάποιοι έρωτες να έχουν φουντώσει στον φετινό κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια που θα αποφασίσουν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ήδη έχουμε δει τον χωρισμό του Στάθη και της Εύας, ενώ απόψε (7/11) ο Χρήστος θα πιάσει στα πράσα τον Αλέξη με τη Μυρτάλη (δείτε εδώ ποια θα είναι η αντίδρασή του). Η ιστορία των χωρισμών ωστόσο δεν τελειώνει εκεί. Πριν καλά καλά προλάβουν να φτιάξουν, δηλαδή...

Σύμφωνα με πληροφορίες... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr