33η AXDW 2023: Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών που κέρδισαν τα φλας

Φόρεσαν τα πιο στυλάτα outfits

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Η μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής μόδας έφτασε στο τέλος της και μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο από άποψη runways σχεδιαστών όσο και από τις υπέρκομψες εμφανίσεις των επώνυμων κυριών που είδαμε σε διάφορα shows. Η 33η AXDW 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο από 1 έως 4 Νοεμβρίου, κέρδισε τα φλας, με την εγχώρια μόδα να είναι στα καλύτερά της, αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες fashion designers διαθέτουν έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα, με τις συλλογές τους να ξεχωρίζουν. Το youweekly.gr έδωσε δυναμικό "παρών" στη διοργάνωση και σου παρουσιάζει τα πιο "wow looks" των ημερών.

Οι επώνυμες κυρίες κέρδισαν τα φλας

Κάθε show μόδας στα πλαίσια της 33ης AXDW εντυπωσίασε τους καλεσμένους, με τις επώνυμες κυρίες που βρέθηκαν στις front rows να κερδίζουν εύκολα τα φλας με τις στυλιστικές επιλογές τους. Φορέματα, υπέρκομψα σύνολα, θηλυκές δημιουργίες αλλά και in fashion σύνολα δεν πέρασαν απαρατήρητα από το φακό του youweekly.gr, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας. Mάλιστα, οι celebrities έδειξαν ότι γνωρίζουν από τάσεις, αναδεικνύοντάς τες στις επιλογές τους.

Black & white essentials

Ραμόνα Βλαντή & Υβόννη Ντόστα

λάκης γαβαλάς

ndp photo agency

Ανδρόγυνο στυλ για τη Ραμόνα (δες εδώ τα bold κοστούμια της σεζόν) και θηλυκά cut-outs για την Υβόννη, που βρέθηκαν στο show του Λάκη Γαβαλά και εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους.

Μάγδα Τσέγκου

τσέγκου

ndp photo agency

Η δημοσιογράφος πόνταρε σε ένα μίνι oversized σατέν φόρεμα, που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της, δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα με μια ζώνη στη μέση.

Μαρίνα Βερνίκου

βερνίκου

ndp photo agency

Υπέρκομψη για άλλη μία φορά η επιχειρηματίας, που επέλεξε jumpsuit σε μαύρο χρώμα και μοδάτο σατέν λευκό σακάκι αν είδει tuxedo, στη θηλυκή του εκδοχή.

Ταμίλα Κουλίεβα

κουλίεβα

ndp photo agency

Ρετρό vibes για την ηθοποιό, που πόνταρε σε ένα vintage look, επιλέγοντας ασπρόμαυρο φόρεμα με πουά, που το συνδύασε ιδανικά με loose σακάκι-κάπα, αναβιώνοντας ένα σούπερ θηλυκό σύνολο από το παρελθόν.

Κατερίνα Στικούδη

Μια μοναδική τουαλέτα σε μαύρο επέλεξε η Κατερίνα, με το τεράστιο λευκό λουλούδι στο μπούστο να κερδίζει τις... στυλιστικές εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίζεται πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Lingerie dress

Κιμ Κίλιαν

κίλιαν

ndp photo agency

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, προτίμησε μάξι lingerie dress και μαύρο σακάκι, δημιουργώντας μια εξαιρετικά femnine εμφανιση.

Βαλεντίνη Παπαδάκη

σόμμερ

ndp photo agency

Η κούκλα σύζυγος του Κώστα Σόμμερ επέλεξε μάξι bodycon slip dress, που ανέδειξε τις γραμμές της, τονίζοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Floral details

Ιωάννα Μπούκη

μπούκη

ndp photo agency

Χάρμα οφθαλμών ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, αναδεικνύοντας μία από τις μαγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τα μεγάλα floral. Η ίδια επέλξε μάξι shirt dress, που της πήγαινε γάντι.

Σάσα Σταμάτη

σάσα σταμάτη

ndp photo agency

Μια εμφάνιση από... το παρελθόν ήταν από τις πιο κομψές που επίδαμε στο show του Βασίλη Ζούλια. Μάξι A line φούστα με floral λεπτομέρειες και μια εντυπωσιακή μπουτονιέρα στο top συνδυάστηκαν ιδανικά με clutch σε παρόμοιο τόνο και ψηλοτάκουνες γόβες. Excellent!

10 tops από το Zara με €12,99 για να αναβαθμίσεις το τζιν σου

One color trend

Μιμή Ντενίση

ντενίση

ndp photo agency

Αποτελεί τον ορισμό της κομψότητας και το επιβεβαιώσαμε για άλλη μία φορά. Η Μιμή Ντενίση υιοθέτησε την τάση μονοχρωμία μέσα από μια πιο κλασική επιλογή, φορώντας ασύμμετρη φούστα και κλασικό λευκό πουκάμισο. Στα highlight, το κομψό layering στα κοσμήματα και τα σκουλαρίκια-πέρλες.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

panagiotarou

ndp photo agency

Τονίζοντας το έκδηλο σεξαπίλ της, η επιχειρηματίας προτίμησε μίνι metallic φόρεμα (δες το Νο1 κομμάτι της σεζόν) στο χρώμα του πάθους, τονίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Τα χρυσαφί αξεσουάρ ολοκλήρωσαν ιδανικά την θηλυκή της εμφάνιση.

Ελένη Τσολάκη

τσολάκη

ndp photo agency

Το πράσινο του σμαραγδιού για την παρουσιάστρια (αριστερά) ήταν η πιο πετυχημένη επιλογή, αφού το μίνι φόρεμά της τόνισε τα θεϊκά της πόδια.

Τζόρτζια Σιακαβάρα

Εκκεντρική για άλλη μία φορά στο πλευρό του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Πλεύρη, η "μοντέλα" πόνταρε στο hot color της σεζόν, το μοβ, συνδυάζοντάς το φυσικα με ανάλογης απόχρωσης περούκα.