8 χρώματα που θα κάνουν τα looks σου να φαίνονται ακριβότερα

Για ένα... δυνατό update στην εμφάνισή σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αν με ρωτούσε κάποιος, θα έλεγα ότι δεν είμαι μεγάλη φαν των χρωμάτων στην γκαρνταρόμπα μου. Αλλά αυτό θα ήταν στην πραγματικότητα τεράστιο ψέμα - μου αρέσουν ορισμένα χρώματα, απλώς όχι αυτά που θα σκεφτόσασταν αυτόματα! Οι τολμηρές αποχρώσεις, θεωρώ, αναβαθμίζουν αυτόματα ένα look, αλλά ο απώτερος στόχος είναι να αποκτήσουμε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, που θα μπορούμε να φοράμε χρόνο με τον χρόνο. Επιπλέον, τα φωτεινά χρώματα (δες εδώ τα bold κοστούμια της σεζόν) εάν δεν συνδυαστούν σωστά και εάν δεν είναι ποιοτικά τα υφάσματα, σίγουρα θα δείξουν το σύνολο "φτηνό". Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, θα σου δείξω 8 χρώματα που θα κάνουν τα looks σου να φαίνονται... ακριβά και πολυτελή.

9 χρώματα για upper class looks

Mην σκεφτείς ότι δεν πρέπει να φοράς έντονα χρώματα, ούτε ότι η μονοχρωμία είαι το ζητούμενο στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο χρειάζεσαι μερικές συμβολυλές για να κάνεις σωστές επιλογές αποχρώσεων, έτσι ώστε τα outfits σου να φαίνονται ακριβά και σούπερ στυλάτα. Παρακλάτω λοιπόν θα σου προτείνω 8 χρώματα που "κατακλύζουν" το Instagram και μεταμορφώνουν αυτόματα και το πιο minimal look σε εντυπωσιακό, ενώ η επιλογή τους θα κάνει τις εμφανίσεις σου να μοιάζουν ότι... ξεπήδησαν από ντεφιλέ μόδας! Kι αν σκέφτεσαι ποιο κομμάτι πρέπει να αποκτήσεις από κάθε χρώμα, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις elegant σύνολα, δες την πρότασή μου.

Το Instagram σου δείχνει το πιο μοδάτο street style

Γκρι καφέ

Style note: Θα το συνδυάσεις με λευκά για να τονίσεις την κομψότητά σου. Τα χρυσαφί κοσμήματα θα κάνουν αυτόματα update!

hoodie

Πουλόβερ, Massimo Dutti

Βανίλια

Style note: Προτίμησέ το σε μονόχρωμα σύνολα, για να δείξεις ψηλόλιγνη, ενώ ιδανικά συνδύασέ το με γκρι ή μαύρο, για μια σούπερ chic εμφάνιση.

λευκό σακάκι

Σακάκι, Η&Μ

Απαλό ροζ

Style note: Στον αντίποδα του φούξια, αν δεν είσαι μια... Barbie κατά βάθος, προτίμησε ένα ήπιο ροζ, που δεν βγάζει μάτι και θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις την εμφάνισή σου σε... πολυτελή! Με καλσόν δίχτυ, σαν τη Victoria Beckham, θα κάνεις τη διαφορά.

ροζ φόρεμα

Φόρεμα, fashionvibe.gr

Σοκολά

Style note: Ιδανικό χρώμα για να το φορέσεις φέτος με μπεζ ή γκρι. Μην το θεωρήσεις βαρετό, αφού με τα κατάλληλα αξεσουάρ (δες εδώ αυτά που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις κάθε look) θα κάνεις τη διαφορά.

δερμάτινο μπουφάν

Mπουφάν, Vero Moda

Μπεζ

Style note: Είναι το must color της εποχής, που θα το προτιμήσεις σε ανδρόγυνου τύπου κοστούμια αλλά και σε πλεκτά φορέματα, που είναι φέτος μεγάλη τάση.

πλεκτό φόρεμα

Μπεζ πλεκτό φόρεμα, Only

Μπορντό

Style note: Το χρώμα του κρασιού ταιριάζει πολύ σε αξεσουάρ (παπούτσια και τσάντα), αναβαθμίζοντας αυτόματα τις μονοχρωμίες του λευκού και του μπεζ. Μην το προσπεράσεις και κάνε μια δοκιμή μαζί του - εναλλακτικά απόκτησε μια μάξι δερμάτινη φούστα ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε αυτό τον τόνο.

μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες, Keepfred

Λαδί

Style note: Παίξε με αυτό το χρώμα στα πουλόβερ σου αλλά και σε ένα κοστούμι που θα συνδυάσεις με λευκό πουκάμισο. Συνδύασε το χρώμα αυτό με το τζιν σου ή απόκτησε ένα hot cargo παντελόνι.

χακί παντελόνι

Παντελόνι, yoox.com

Κεραμιδί

Style note: Γλυκό και ζεστό χρώμα, φόρεσέ το σε πλεκτά (δες πώς θα φορέσεις το πουλόβερ σου με 6 τρόπους) ή σατέν κομμάτια για να αναδείξεις το καλό σου γούστο. Με μπεζ και λευκό θα δημιουργήσεις μια "wow" εικόνα, ενώ μια τσάντα αυτόματα θα κάνει update και στο πιο βαρετό look.

τσάντα καφέ

Tσάντα-πουγκί Ralph Lauren, yoox.com