Έκτακτο! Συναγερμός στην Πάτρα! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του!

Πιθανή η αυτοκτονία!

Έκτακτο! Συναγερμός στην Πάτρα! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα με την είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τις Αρχές να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία!

Νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι που διέμενε, εντοπίστηκε, μέσα σε λίμνη αίματος, ένας αλλοδαπός το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για άνδρα κουρδικής καταγαγωγής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας, που είχε επιχειρήσει.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ακόμα ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μυτηλήνη.

Ο αλλοδαπός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την παροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο.

Ο Κούρδος διέμενε στην Πάτρα περίπου 20 χρόνια, ενώ οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν την πιθανότητα αυτοκτονίας.

Ρέθυμνο: Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ο...

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, καθώς νεκρός βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας, 71 ετών.


Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07), όταν άνθρωποι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς από τον σπίτι του ηλικιωμένου έβγαινε μια έντονη μυρωδιά.

Αμεσα η αστυνομία πήγε στο χώρο και αφού έσπασαν την πόρτα, αφού ο 71χρονος δεν απαντούσε, εντόπισαν το άψυχο σώμα του πάνω στον καναπέ. Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως ο ηλικιωμένος είχε εκπνεύσει πολλές μέρες πριν καθώς παρατήρησαν προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ μάλλον ο άτυχος άνδρας που είχε νορβηγική υπηκοότητα ξεψύχησε στον ύπνο του.