Χρήστος Παππάς: Πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού

Το αίτημά του και τα... ερωτικά ραβασάκια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Παππάς: Πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού πέρασε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος μετήχθη στο κατάστημα κράτησης μετά από απόφαση του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών του Εφετείου Αθηνών.

Ο καταδικασθείς σε 13 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ύστερα από εννέα μήνες διαφυγής.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την 1η Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Περικλή Σταυριανάκη, φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό 28ης Οκτωβρίου, όπου και συνελήφθη.

Ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε σε ένα ειδικό χώρο, όπως προβλέπουν τα ειδικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και θα παραμείνει εκεί για 14 ημέρες. Παράλληλα, υποβλήθηκε σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να μπει στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Σημειώνεται πως στις φυλακές Δομοκού κρατείται... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr