Πάτρα: Καρέ - καρέ η στιγμή που οι γονείς και η αδερφή της Ρούλας φυγαδεύονται από το σπίτι τους

Βίντεο από τον απεγκλωβισμό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Καρέ - καρέ η στιγμή που οι γονείς και η αδερφή της Ρούλας φυγαδεύονται από το σπίτι τους

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί χθες το βράδυ 30/3 έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την σύλληψή για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Εκεί, πολλοί άνθρωποι φώναζαν συνθήματα και καλούσαν την αδερφή αλλά και τους γονείς της να βγουν έξω.

Το πρωί της Πέμπτης 31/3, η εκπομπή Super Κατερίνα, έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την οικογένεια της Ρούλας να παραμένει για αρκετές ώρες εγκλωβισμένη στο σπίτι μην μπορώντας να βγει. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το σπίτι, κατάφεραν να φυγαδεύσουν τα μέλη της οικογένειας τα ξημερώματα.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε μερικά πλάνα στα οποία αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που οι γονείς και ξ αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποχωρούν από το σπίτι στην Πάτρα.

Καρέ - καρέ η στιγμή που οι γονείς και η αδερφή της Ρούλας φυγαδεύονται από το σπίτι τους

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά...» - Οργή λαού έξω από την Ευελπίδων

Κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης 31/3 . Η 33χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Εξοργισμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν, και της φώναζαν ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».