Πάτρα: «Σίγουρα είναι μια κραυγή» - Οι ανησυχητικές ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

«Είναι συνέχεια με σκούρο χρώμα, είναι επίμονη σε αυτό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Σίγουρα είναι μια κραυγή» - Οι ανησυχητικές ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωτζίνας, με την αδερφή της κατηγορούμενης να καταγγέλλει τον Μάνο Δασκαλάκο για ξυλοδαρμό.

Το πρωί της Κυριακής, η ψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και ανέλυσε φωτογραφίες της Τζωρτζίνας που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από την εκπομπή.

Οι ανησυχητικές ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται το σπίτι της οικογένειας με σκούρα χρώματα: «Το σπίτι είναι σκοτεινό, η σκεπή είναι σκοτεινή, όλοι ξέρουμε ότι το σπίτι έχει κόκκινο από πάνω, ειδικά στην Ελλάδα, όχι το μπλε που φλερτάρει πολύ με το μαύρο. Δεν έχει πόρτες και έχει πολύ ψηλά παράθυρα και θυμίζει κάπως φυλακή ή/ και νοσοκομείο», είπε η Χριστίνα Μπογιατζή.

Για μια φλόγα ενδεχομένως που απεικονίζεται στη μέση της σκεπής: «Είναι κάτι πολύ βαθύ που είναι στο κέντρο ενός πολύ σκοτεινού περιγράμματος. Σίγουρα θα είναι μια κραυγή».

Σε άλλη ζωγραφιά απεικονίζεται η Μίνι Μάους με μαύρο χρώμα: «Δείχνει σε απόλυτη συμμετρία πώς βλέπει τη μητέρα της. Αν αυτό είναι το κεφάλι της μητέρας, είναι μαύρο και είναι από πίσω, δε δείχνει μάτια, στόμα, σημαίνει ότι σε κοιτάζω από πίσω. Το γεγονός ότι ζωγράφισε αυτά που ζωγράφισε είναι επίτευγμα και προίκα για εμάς για να καταλάβουμε τον ψυχισμό της. Ό,τι έχει κάνει η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά για μένα είναι κραυγή».

Στην τρίτη φωτογραφία απεικονίζεται η οικογένεια. Η μαύρη φιγούρα, της οποίας τα πόδια πατάνε στο έδαφος, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, είναι η μητέρα: «Το γεγονός ότι μόνο η μητέρα πατάει, δείχνει την κυριαρχία της, όχι μητρική συμπεριφορά. Είναι συνέχεια με σκούρο χρώμα, είναι επίμονη σε αυτό η Τζωρτζίνα».

Όσο για τη φιγούρα του πατέρα που είναι αποστασιοποιημένος, η Χριστίνα Μπογιατζή λέει: «Όταν λείπει ένας πατέρας, αν έλειπε όντως, ένα παιδί μπορεί να τον εξιδανικεύσει και να τον φαντάζεται όπως θέλει εκείνο».

Αναμονή για εντολή εκταφής της Τζωρτζίνας - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, και το πανελλήνιο συνεχίζει και κλονίζεται από τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να θέλει να πιστέψει τα περισσότερα. Την ίδια στιγμή που η κατηγορούμενη ζητά να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, οι Αρχές στρέφουν αλλού την προσοχή τους.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον το tablet της Τζωρτζίνας το οποίο όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη θάφτηκε μαζί με το 9χρονο παιδί. Έτσι, οι αρχές ζήτησαν την εκταφή της σορού του αδικοχαμένου κοριτσιού που αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα των αστυνομικών.

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια, στα οποία βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του Alpha η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε.