Πάτρα: «Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν» - "Κόλαφος" ο Κατερινόπουλος για το τεστ DNA του Δασκαλάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν» -

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος πλέον έχει απομακρυνθεί από τον χώρο εργασίας του επίσημα, φαίνεται πως επιθυμεί να πραγματοποιήσει τεστ DNA για να διαπιστώσει εάν τελικά τα τρία κορίτσια είναι δικά του παιδιά.

Αυτή την είδηση θέλησε να σχολιάσει ο ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο STAR το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 και τόνισε πως θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και πως σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό και η εξέταση είναι απαραίτητη.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA», ανέφερε αρχικά.

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

Νέα αποκάλυψη «καίει» την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις της πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Μία νέα αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έρχεται για να καταρρίψει όλους τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως όλα δείχνουν, τα ίχνη της στο διαδίκτυο είναι πολλά και έχουν αρχίσει να μιλάνε, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές ψάχνουν απαντήσεις στον θάνατο της Ίριδας.

Συγκεκριμένα παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η 33χρονη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022.

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.