Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις στο ίντερνετ πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-Live

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις στο ίντερνετ πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι μέρες γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Σήμερα η εκπομπή T-live παρουσίασε τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, όσο η κόρη της Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγες μέρες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ήδη έχει προτείνει να δικαστεί για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας, ενώ μαζεύονται ακόμα περισσότερα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο ήδη έχουν συνταχθεί επαρκείς εκθέσεις για τον τρόπο που απεβίωσε το παιδί και σύντομα θα γίνει νέα πρόταση.

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή T - Live για τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου

Τι συνέβη 12 ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου του 2022, πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα;

Η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Έτσι λοιπόν η Πισπιρίγκου κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 9 το βράδυ εκείνης της ημέρας –όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο- μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».

Αναμένεται να καταθέσει ο νοσηλευτής που αντίκρυσε την μικρή πριν πεθάνει

Φως αναμένεται να ρίξει η κατάθεση ενός παιδιάτρου που αντίκρυσε νεκρή την Τζωρτζίνα στην τραγική υπόθεση της Πάτρας. Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκαν χθες 15/9 κομμάτια από τη μαρτυρία του και τα λόγια του αναμένεται να είναι καταλυτικά για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο εδώ και ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή είχαν αποκαλυφθεί και τα άλλα τρία πρόσωπα που θα καλούνταν για κατάθεση προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας και πρόκειται για μία νοσηλεύτρια, έναν ιατροδικαστή και έναν προιστάμενο τοξικολογικού εργαστηρίου.

«Εκτός από τα τρία πρόσωπα – κλειδιά που είναι μάρτυρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο, ένας παιδίατρος ο οποίος είχε εφημερία στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού», ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ενώ όπως αποκάλυψε η Γιώτα Κηπουρού, όταν ο παιδίατρος ειδοποιήθηκε για την Τζωρτζίνα έσπευσε αμέσως με την ομάδα του, ωστόσο η 9χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

«Ο παιδίατρος έφτασε αμέσως με την ομάδα του, ενώ όταν μπήκε στον θάλαμο είδε την Τζωρτζίνα χωρίς σφυγμούς, απνοιακή και κυάνωση στο στόμα και με μυδρίαση».