Φτάνει έως το ταβάνι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δούκισσας Νομικού - Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της

Χουχουλιάζει με τις πιτζάμες και τις παντόφλες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Doukissa Nomikou
Instagram / Doukissa Nomikou

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια που πλέον δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, μετά την άδοξη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το "καρφί" που πέταξε πριν μερικές μέρες ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποχώρησή της), διαθέτει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάτσει στο σπίτι της να ξεκουραστεί και να παίξει με τα παιδάκια της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Δούκισσα Νομικού

Μάλιστα, η Δούκισσα εξαιτίας της κακοκαιρίας που ταλαιπωρεί την χώρα μας αυτές τις μέρες, πέρασε όλη την Τετάρτη στο σπίτι της, χουχουλιάζοντας στον καναπέ της, φορώντας τις ζεστές πιτζάμες και παντόφλες της. Η ίδια μάλιστα εδώ και λίγο καιρό έχει ήδη στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τον λόγο που το μοντέλο στολίζει τόσο νωρίς.

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της μια ακόμα φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, το οποίο είναι πελώριο, φοβερά στολισμένα και αγγίζει το ταβάνι. Μάλιστα, στην εν λόγω φωτογραφία, διακρίνουμε ακόμα κι ένα μέρος από το σαλόνι στο σπίτι που μένει η Δούκισσα Νομικού μαζί με την οικογένειά της, στο οποίο κυριαρχεί ένας μπεζ - γκρι καναπές από αλέκιαστο ύφασμα (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους) .

«Κρύο πρωινό σήμερα αλλά με ζεστές παντόφλες, ζεστό τσάι και ζεστό χαμόγελο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Δούκισσα Νομικού