Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τραυματίστηκε στο μάτι ο Παναγιώτης! Φώναζε από τον φριχτό πόνο! (Βίντεο)

Πως χτύπησε;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τραυματίστηκε στο μάτι ο Παναγιώτης! Φώναζε από τον φριχτό πόνο! (Βίντεο)

Πριν τον αγώνα για το αυτοκίνητο που σας έχουμε το spoiler για το ποιος κερδίζει στο Survivor, έχουμε το παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Παναγιώτης τραυματίστηκε στο μάτι και φώναζε από τον φριχτό πόνο.

Πως χτύπησε ο παίκτης της Μαύρης ομάδας; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Παναγιώτης έπαιζε εναντίον του Κυριάκου και οι δυο παίκτες έφτασαν στον τελικό στόχο. Έπρεπε με έναν μηχανισμό να βάλουν τις μπάλες στο καλάθι. Όταν οι μπάλες του Παναγιώτης έφυγαν μακριά από τη δύναμη, έτρεξε να τις πιάσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μάτι του στους φοίνικες.

Ο παίκτης φώναζε από τον πόνο, ωστόσο συνέχισε να παίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξέσπασε σε κλάματα ο Εμρέ! Η αποκάλυψη για τις κλίκες! «Δεν αντέχω άλλο...»! (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε ο Εμρέ μπροστά στις κάμερες ! Αποκάλυψε τις κλίκες μέσα στο Survivor και εξομολογήθηκε πως δεν αντέχει άλλο.

Τι συνέβη όμως και αντέδρασε έτσι;

Χθες, στο συμβούλιο του νησιού, εκτός της ψήφου της Ελπίδας και του Σπύρου οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είδαμε και της Κατερίνας Δαλάκα το όνομα. Μερικοί από τους Τούρκους παίκτες οι οποίοι τα άκουσαν από την Δαλάκα λέγοντας πως το κάνουν επίτηδες όλο αυτ, έριξαν ευθύνες και στον Εμρές θέλοντας να τον ενοχοποιήσουν.

Σήμερα, μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς είπε ότι δεν έκανε τίποτα επίτηδες και πως τον ενοχοποίησαν άδικα, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν κλίκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο: