Survivor 5: Νέο ''φλερτ'' στον Άγιο Δομίνικο - «Με κολακεύεις...»

Ποιους παίκτες αφορά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Νέο ''φλερτ'' στον Άγιο Δομίνικο - «Με κολακεύεις...»

Αρκετά γοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με την επιστροφή της πρώην παίκτριας του Survivor 5, Κάτιας Ταραμπάνκο. Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα ασυλίας - δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει -, ο παίκτης των Μαχητών θέλησε να κάνει το σχόλιο του για την απόδοση της στον στίβο μάχης ένα χρόνο μετά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε ότι έχει κολακευτεί ιδιαίτερα από τα σχόλια του αντιπάλου τους, που την βρίσκει ακόμα καλύτερη από πέρσι, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για τα λόγια του.

Τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στην Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 5

«Τη θαύμαζα πέρυσι για την αγωνιστικότητα της και για την έντονη πανέμορφη παρουσία της. Ομόρφυνε η κόκκινη ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Τα επικά σχόλια των παικτών στο Twitter για την είσοδο της Ταραμπάνκο

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 ήταν άκρως ανατρεπτικό καθώς παρακολουθήσαμε για δεύτερη φορά την "εισβολή" της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την άλλη, οι παίκτες έμειναν άναυδοι με την εισβολή της ενώ δεν έλειψαν και τα "αιχμηρά" σχόλια συμπαίκτριά της καθώς δεν χάρηκε αρκετά.

Από την άλλη, το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των social media καθώς για ένα ακόμη βράδυ έδωσαν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν την παίκτρια που όπως φαίνεται θα συνεχίσει να απασχολεί για αρκετό καιρό.