Survivor 5: "Έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη σαν άντρας..." - Ο Τάκης ξαναγύρισε την μπιφτέκα για τον Στάθη

Οι συμπαίκτες του απηύδησαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Ο Τάκης Καραγκούνιας για άλλη μία φορά άλλαξε τα λεγόμενά του και την ώρα που συζητούσε με τους νέους συμπαίκτες του όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα και τον τσακωμό τους, ο ίδιος αποφάσισε να αναιρέσει την συγχώρεσή του.

Ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή έμεινε ψύχραιμος επειδή το είπε η ομάδα του, αλλά στην πραγματικότητα δεν πιστεύει την συγγνώμη του Στάθη και δεν τον συγχωρεί, γιατί ήταν βίαιος και δεν φέρθηκε "αντρίκια". Οι απόψεις του, όμως, κούρασαν, όχι μόνο το κοινό, αλλά και την ίδια του την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για τον Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Ο παίκτης δήλωσε συγκεκριμένα: «Το συμπέρασμα είναι ότι δεν με ικανοποιούν όσα είπε ο Στάθης Σχίζας. Είπε ότι χθες μου ζήτησε συγγνώμη κι αυτό έγινε επάνω στο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μού έλεγαν να είμαι ήρεμος. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι έντονος κι αυθόρμητος. Εκδηλώνω κάτι παραπάνω με πάθος. Αν προσπαθούν να μειώσουν το χαρακτήρα μου, δεν με ενδιαφέρει καν…

Είπε μια συγγνώμη προς το πρόσωπό μου, που δεν τη θεωρώ αληθινή και πραγματική. Του τύπου έλα μωρέ, τι έγινε και ποιος είσαι εσύ… Ήθελα να παραδεχτεί ότι ήταν βίαιος αλλά δεν το έκανε. Είναι δικαίωμά μου, αν θα δεχτώ τη συγγνώμη κάποιου. Έπρεπε μεταξύ μας να μου ζητήσει συγγνώμη σαν άντρας, όχι μπροστά στις κάμερες».

"Άμα σου αστράψω καμία" - Άσχημο σκηνικό ανάμεσα στον Καραγκούνια και συμπαίκτρια του

Τα πράγματα είναι αρκετά… τεταμένα στις δύο παραλίες του Survivor 5 και ειδικά στην κόκκινη παραλία, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να ανακατέψει τους πάντες με τη στάση και τη συμπεριφορά του, δείχνοντας πως είναι αρκετά ευέξαπτος και αυτό ορισμένες φορές μπορεί να φέρει την κατάσταση στα άκρα.

Ο μισθοφόρος, άλλωστε, πρόσφερε μαζί με την παρέα της Ευρυδίκης, της Βρισηίδας και της Κάτιας μια από τις πιο έντονες στιγμές του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Οι τέσσερις, και δη ο Τάκης με τις φωνές του, δημιούργησαν πανικό στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν, με όσα συνέβησαν να διατηρούν την αγωνία στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τάκης, φυσικά, δεν είχε μείνει μονάχα εκεί. Ο ίδιος θέλησε να… ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με αρκετούς παίκτες, από την ενόχλησή του με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη μέχρι τον τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, αλλά τελικά δεν περιορίστηκε σε όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Ο μισθοφόρος ξέφυγε και στην παραλία, όπου... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr