Survivor 5: "Είναι απαράδεκτα αυτά που είπε" - Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με τον Εμμανουήλ

"Μάλλον δεν ξέρει τι είναι μπούλινγκ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Χαμό έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στο χθεσινό 10/4 συμβούλιο του Survivor 5, τόσο για την υποψηφιότητά του για αποχώρηση, όσο όμως και για τους καυγάδες που προκαλεί.

Ο ίδιος συγκεκριμένα ανέφερε χθες πως όλοι οι συμπαίκτες του του κάνουν μπούλινγκ και πως συνεχώς δέχεται ρατσιστικά σχόλια. Οι ισχυρισμοί του αυτοί έκαναν έξαλλη την ομάδα του, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ στο αποψινό 11/4 επεισόδιο να δείχνει φανερά στην κάμερα τον εκνευρισμό του.

Ο παίκτης των Μπλε συγκεκριμένα, ανέφερε πως οτιδήποτε είπε χθες είναι απλά απαράδεκτο και πως μάλλον δεν ξέρει τι εστί πραγματικά μπούλινγκ!

«Αυτά που είπε χθες είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς να λες τέτοια ψέματα κι ειδικά σε όλο το πανελλήνιο ότι τρως μπούλινγκ και ρατσιστική επίθεση. Δεν μπορείς να το αναφέρεις ούτε σαν ψέμα και γενικά δεν το αναφέρεις. Ποτέ και κανένας δεν έχει μπούλινγκ και ρατσιστική επίθεση στο συγκεκριμένο. Δεν έχει φάει κανένα μπούλιγνκ. Μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει.

Θεωρώ ότι έχεις μεγάλο θέμα αυτοπεποίθησης και για αυτό μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Πρέπει να σταματήσεις να νομίζεις ότι όλοι έχουν πρόβλημα μαζί σου… Πραγματικά μας έχει φτάσει όλους στο αμήν» είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Ταλάντσεβ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor

Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιώργος Ταλάντσεβ;

Στο Survivor είναι εύκολο να λυγίσεις. Οι συνθήκες μονάχα εύκολες δεν είναι σε αυτό το ριάλιτι, με την πείνα, τις κακουχίες και τις ίντριγκες επιπλέον να είναι στοιχεία, που μπορούν να λειτουργήσουν «επιβαρυντικά» για έναν παίκτη, ώστε να έρθει στα όριά του.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, μπαίνει κι ένας νέος παράγοντας στη συμβίωση των παικτών, ειδικά της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να... σκάσει και γάιδαρο με όσα λέει και κάνει στην παραλία, αφού δε βοηθά επί της ουσίας πουθενά, ενώ και αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους παίκτες.

Η γενική του στάση είναι λογικό, να κάνει έξαλλους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, με τους πρώτους ειδικά να μην μπορούν να τον αντέξουν άλλο. Τα «ξεσπάσματα» στην κάμερα και μπροστά σε... φίλους και εχθρούς είναι διαρκή, αφού δεν μπορούν να κρύψουν άλλο το πόσο ανυπόφορη είναι η συμπεριφορά του ως προς τη συμβίωση.

Και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι ένας ήσυχος άνθρωπος σαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ έρχεται στα όριά του. Ο έτερος παίκτης της μπλε ομάδας, που μπορεί να μη μιλά πολύ, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύναμος, έφτασε σε σημείο να...διαβάστε εδώ την συνέχεια!