Survivor All Star: H ανάρτηση "καρφί" της Ασημίνας μετά την παράβαση Γκότση - Μπόγδανου και την αντίδραση της παραγωγής

Τι δημοσίευσε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: H ανάρτηση

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor στην Ελλάδα, η παραγωγή απέβαλε παίκτες λόγω παράβασης που έγινε στους κανόνες. Συγκεκριμένα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα κατηγορήθηκαν πως είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα μέσω κινητού που τους έδωσε κάτοικος του Άγιου Δομίνικου.

Μπορεί η νεαρή αθλήτρια να ωρυόταν πως δεν ισχύει τίποτα, και ουδέποτε επικοινώνησε με την οικογένεια της ή έπιασε στα χέρια της κινητό, τελικά μαζί με την συμπαίκτρια της επέστρεψαν στην Ελλάδα. Παρόλο μάλιστα που έστειλε εξώδικο στην Acun Medya, το θέμα ηρέμησε και δεν πρόκειται - όπως φαίνεται - να οδηγηθούν στα δικαστήρια - δείτε και την ανακοίνωση της παραγωγής σχετικά.

Η ανάρτηση της Ασημίνας για την παράβαση Γκότση - Μπόγδανου στο Survivor All Star

Δείτε επίσης: Ενημερώθηκαν οι παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη!

Πριν μερικές ώρες όμως, έγινε γνωστό πως έγινε ακόμη μια παράβαση στο Survivor All Star! O Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος έκαναν μια σοβαρή παράβαση, αν σκεφτεί κανείς πως οι συμπαίκτες τους και οι αντίπαλοι στις παραλίες λιμοκτονούν.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Πρωινό μας από το στόμα του Νίκου Παρτσώλη, οι δυο αυτοί παίκτες της μπλε ομάδας πιάστηκαν να κλέβουν δυο φρυγανιές κι ακολούθησε μια γενική επίπληξη από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής. Τι κι αν βάζουν λουκέτα στους κάδους για να είναι δίκαιο για όλου το παιχνίδι... ο πεινασμένος πάντα θα βρίσκει τρόπο!

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ οι παίκτες απλά δέχθηκαν επίπληξη και η αποβολή τους δεν είναι κάτι που έπεσε στο τραπέζι αλλά... υπήρξε προειδοποίηση σε όλους πως δεν θα δεχτούν άλλο τέτοιο συμβάν - δείτε εδώ το βίντεο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν που παρακολούθησε το εν λόγω ρεπορτάζ, θέλησε να κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά σε ονόματα, κανάλια, εκπομπή και ριάλιτι.

Το μόνο που έγραψε είναι ένα απλό «2 φρυγανιές» βάζοντας μια φατσούλα κλόουν.

Δείτε επίσης τι θα δούμε στο σημερινό 14/3 επεισόδιο του Survivor All Star!

Ασημίνα Survivor All Star