Γη της Ελιάς (20/3): Τους κόβει τα φρένα και παθαίνουν τροχαίο - «Κρατηθείτε! Παναγιά μου»

Οι σοκαριστικές εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της Ελιάς (20/3): Τους κόβει τα φρένα και παθαίνουν τροχαίο - «Κρατηθείτε! Παναγιά μου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 20/3 επεισόδιο της Γης της Ελιάς καθώς η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς, ενώ ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! «Θα σκοτώσω τον Δημοσθένη» - Απεγνωσμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα ο Φίλιππος

Οι αποψινές 20/3 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

«Θα είμαστε έτοιμοι. Μόλις πάρουν για να ζητήσουν τα λύτρα, θα τους εντοπίσουμε αμέσως», λέει. Ο Αρης, με βαριά καρδιά και υπό την καθοδήγηση του Δημοσθένη, βουτάει στα βαθιά και μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη ότι πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα: «Αγάπη μου, πώς μπορείς να πιστεύεις ότι θα υπήρχε θέση για άλλη γυναίκα στη ζωή μου; Το τηλέφωνο αυτό μου χρειάζεται στη δουλειά μου. Ηταν παλιό, είχα μέσα κάποιους πελάτες και επίσης αυτό πιάνει παντού», ισχυρίζεται, όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του. Την ίδια στιγμή στο σπίτι του Ισίδωρου επικρατεί αναταραχή, καθώς το τηλέφωνο χτυπάει και είναι οι απαγωγείς, όπου ζητούν από τον Ισίδωρο ένα τεράστιο ποσό: «Μην κάνεις καμία βλακεία και μπλέξεις την αστυνομία. Τα θέλουμε σε μεταχειρισμένα πενηντάρικα σε τρεις μέρες», είναι τα λόγια τους.

Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Ο Αλέξης δεν συμφωνεί με την πρόταση της Μυρτάλης, αλλά μετά από μεγάλη πίεση ενδίδει: «Εντάξει, θα το κάνω. Θα φροντίσω να φανεί σαν ατύχημα», της λέει και κρυφά πάει το βράδυ και κόβει τα φρένα από το αυτοκίνητο της Αθηνάς, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει. Την επόμενη μέρα η Αθηνά μαζί με τη Μαργαρίτα αλλά και την Αναστασία παίρνουν το αυτοκίνητο για πάνε μια βόλτα.

Στον δρόμο όμως αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν φρένα και πανικοβάλλονται. Η Αθηνά προσπαθεί να σταματήσει το αυτοκίνητο για να μη σκοτωθούν και τα καταφέρνει ρίχνοντάς το έξω από τον δρόμο.