ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού! Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα;

Πότε ξεκινάει;

ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού! Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα;

Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ; Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού!

Η καλοκαιρινή εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερινή στο κανάλι του Φαλήρου!

Πρόκειται για την ενημερωτική εκπομπή «ON line». Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική "βόμβα"! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Η επικαιρότητα …δεν γνωρίζει από διακοπές και στον ΣΚΑΪ αυτό το ξέρουμε καλά.

Τη Δευτέρα στις 15 Ιουλίου το «ΟΝline» επιστρέφει για ένα ακόμη καλοκαίρι.

Διαφορετικό, ανανεωμένο και διαδραστικό θέτει στο επίκεντρο την ενημέρωση, με πρωταγωνιστές όλες και όλους εσάς.

«OΝline», με τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά στις 12 το μεσημέρι».

ΣΚΑΪ: Έκλεισαν την συμφωνίας της χρονιάς! Συμβόλαιο από διαμάντια για τα μάτια αυτού του παρουσιαστή!

Για τα μάτια αυτού του συγκεκριμένου παρουσιαστή ο ΣΚΑΪ δέχτηκε να υπογράψει ένα συμβόλαιο από διαμάντια αφού δεν ήθελε να μην κλείσει τη συμφωνία της χρονιάς!

Στο Youweekly.gr και το Vanda's blog θα μάθετε πρώτοι για το δυνατό χαρτί του σταθμού του Φαλήρου που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, στο κανάλι με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα επιστρέψει το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος"! Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πρώτη σας είχα γράψει ποιος ήταν ο νούμερο ένα παρουσιαστής που ήθελαν να το αναλάβει αλλά, όπως μόλις ενημερώθηκα τα πράγματα άλλαξαν!

Για να μη τα πολυλογώ, το τηλεπαιχνίδι που κάποτε είχα αφήσει εποχή θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στο κανάλι και στον ρόλο της παρουσίασης θα είναι ο Τάσος Τρύφωνος, ο άνθρωπος που το παρουσιάζει ήδη στην Κύπρο και έχει γίνει viral για πολλούς λόγους!

Επειδή, όμως, θα παίζεται και στα δύο μέρη, ο ΣΚΑΙ, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου ήταν πολύ γενναιόδωρος με τον παρουσιαστή και το ποσό που θα λαμβάνει σαν αμοιβή δεν είναι καθόλου... μικρό!

ΣΚΑΙ: Τον "αδειάζουν" επειδή δεν υπάρχει χώρος! Αυτός είναι ο παρουσιαστής που φεύγει από τον σταθμό!

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που φεύγει από τον σταθμό του ΣΚΑΙ με την δικαιολογία πως... δεν υπάρχει χώρος! Τον "άδειασαν" κανονικά και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Στο Vanda's blog σήμερα θα σας αποκαλύψω ποιο είναι το πρόσωπο του σταθμού είδε την πόρτα της εξόδου καθώς το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν...

Μάλιστα, να τονίσω πως πριν από λίγες ημέρες είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με εκείνον και τους ιθύνοντες και προφορικά είχαν "δώσει τα χέρια" αλλά τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν!

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος από εδώ και στο εξής αναζητά νέα επαγγελματική στέγη αφού σύμφωνα με τις πηγές μου μέσα από το κανάλι το Φαλήρου, λόγω μεταγραφών και αλλαγών δεν υπάρχει κάποιο κενό για να το μπει και το "After Dark" στο πρόγραμμα!

ΣΚΑΙ: Τον

Που λέτε να πάει; Θα μάθω, το μόνο σίγουρο, και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr, όπως πάντα πρώτη φυσικά!