8 Λέξεις: Χαμός αυτή την εβδομάδα (9-12/3) - Ο Έκτορας θέλει να πλησιάσει ερωτικά την Αλίκη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Χαμός αυτή την εβδομάδα (9-12/3) - Ο Έκτορας θέλει να πλησιάσει ερωτικά την Αλίκη

Χαμός θα γίνει και στα επεισόδια που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (9-12/3) στις "8 Λέξεις". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε. Ο Έκτορας συμβουλεύεται μια ψυχολόγο για το πώς να πλησιάσει ερωτικά την Αλίκη, χωρίς να την τρομάξει και να επιβαρύνει την εύθραυστη ψυχολογία της.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/03 (ΕΠ. 203):

Η Αλίκη, μετά από τη δικαστική απόφαση, αποφυλακίζεται και ο Έκτορας είναι πάντα δίπλα της και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να χαρεί την ελευθερία της. Την πηγαίνει για ψώνια και της ανακοινώνει ότι θα την φιλοξενήσει στο σπίτι του, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον του γι΄ αυτήν ξεφεύγει από το τυπικό του δικηγόρου προς την πελάτισσά του. Η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί τη συγνώμη του Σπύρου, τον εγκαταλείπει και φεύγει για την Αθήνα. Οι γονείς της την υποδέχονται με χαρά, αλλά προς τον παρόν κρύβει τις προθέσεις της, να πάρει διαζύγιο. Η Τζουλιάνα περνάει λίγες ακόμα ώρες με τη Ναυσικά, την οποία θα πρέπει να αποχωριστεί και πάλι για να γυρίσει στο ίδρυμα. Η μικρή για μια ακόμα φορά, εκλιπαρεί τη Ναυσικά να την κρατήσει κοντά της, αδυνατώντας να καταλάβει τις διαδικασίες και τους νόμους. Στο μεταξύ, η Αποστολία αποκαλύπτει στην Ηλιάνα ότι «επικοινωνεί» με την Αριάδνη και η Ηλιάνα ταράζεται πάρα πολύ και προσπαθεί να απευθυνθεί στη Βίκυ, η οποία όμως για τους δικούς της λόγους την αποφεύγει. Η Εύα ανακοινώνει στην Ολυμπία ότι θα ξαναπάει σχολείο για να μην χάσει τη χρονιά της και η μικρή έστω και απρόθυμα, υπακούει. Η Nόνα, θα δεχθεί μια απρόσμενη επίθεση στο σπίτι της και θα κινδυνεύσει η ζωή της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 204:

Ο Μιλτιάδης αιφνιδιάζει την Ιφιγένεια και δηλώνει αντίθετος με την απόφασή της να πάρει διαζύγιο. Η Στέλλα αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει πως ο Έκτορας φιλοξενεί την Αλίκη και το ζευγάρι χωρίζει. Ο Άκης προτείνει στην Αποστολία να είναι η δεύτερη μάρτυρας στον γάμο της Ηλιάνας κι εκείνη δέχεται. Ο Σπύρος βρίσκει τη Νόνα δεμένη και φιμωμένη κι ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Οδυσσέας ανησυχεί τρομερά όταν μαθαίνει τα νέα κι ο Σπύρος αποφασίζει να την πάρει μαζί του στην Αθήνα. Η Έρση συναντιέται με την Αλίκη και την συμβουλεύει για τον Έκτορα. Η Ναυσικά δίνει το 5% της επιχείρησης στην Εύα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της για την βοήθεια που έχει προσφέρει στο εργαστήριο. Ο Νικηφόρος εντοπίζει ότι η Ολυμπία δεν τρώει πάλι το φαγητό της, το λέει στην Εύα, αλλά η μικρή τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα. Ο Μιχαήλ σώζει την Λουκία από βέβαιο ατύχημα και πάνω στην ένταση της στιγμής, την φιλάει..

ΤΡΙΤΗ 10/03 (ΕΠ. 205):

Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως πρέπει να κρατήσουν τη σχέση τους σε αυστηρά επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο κι εκείνος αναγκάζεται να το δεχτεί, ενώ παράλληλα η Ρωξάνη τον ειδοποιεί πως επιστρέφει από τη Γλασκώβη. Ο Σίμος «ψαρεύει» τον Παύλο και καταλήγει στο συμπέρασμα πως είναι γκέι. Η Έρση ανησυχεί για την Αλίκη καθώς την βλέπει να δένεται με τον Έκτορα και φοβάται μην την πληγώσει. Η Νόνα εμφανίζεται στο σπίτι των Μαρόγλου μαζί με τον Σπύρο, αλλά η Ιφιγένεια δεν τον δέχεται. Φιλοξενεί όμως τη Νόνα, που με σύμμαχό της τον Μιλτιάδη, προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη για το διαζύγιο. Η Ολυμπία ξαναγυρνάει στο σχολείο, αλλά η Εύα εξακολουθεί να ανησυχεί για το θέμα της διατροφής της. Η Ηλιάνα και ο Αλέκος παντρεύονται, με μάρτυρες την Αποστολία και τη Σμαράγδα. Η Βίκυ δίνει όλες τις πληροφορίες στον Φοίβο για το νέο τους χτύπημα. Ο Φοίβος δέχεται να συμμετάσχει στην επιχείρηση, αγνοώντας ότι ένας από τους στόχους θα είναι ο πατέρας του..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 206:

Ο Έκτορας συμβουλεύεται μια ψυχολόγο για το πώς να πλησιάσει ερωτικά την Αλίκη, χωρίς να την τρομάξει και να επιβαρύνει την εύθραυστη ψυχολογία της. Η οικογένεια Αρώνη και η Σμαράγδα, τρώνε στο σπίτι μετά τον γάμο Ηλιάνας- Αλέκου και ο Άκης δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του γι΄ αυτό τον γάμο και πολύ περισσότερο για τον ίδιο τον Αλέκο, τον οποίο δεν εκτιμά καθόλου και του το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πάντως η Ηλιάνα δεν πτοείται καθόλου από τη στάση του πατέρα της, γιατί στο μυαλό της έχει άλλα σκοτεινά σχέδια για τον Οδυσσέα και την Έρση. Στο μεταξύ οι Πετροσιάν έρχονται για να φιλοξενηθούν στο σπίτι του Λουκά μαζί με τα πέντε σκυλιά τους και την νταντά σκυλιών, την Αντριάνα, η οποία είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Ο Φοίβος με τη Βίκυ προετοιμάζουν ένα μεγάλο και μαζικό χτύπημα, στο κότερο ενός πλούσιου επιχειρηματία. Τέλος, η Ρωξάνη επιστρέφει και πάλι, αλλά ο Μιχαήλ που δείχνει να έχει αισθήματα για τη Λουκία, δεν χαίρεται καθόλου που την ξαναβλέπει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/03 (ΕΠ. 207):

Η Ηλιάνα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και προχωράει το σατανικό της σχέδιο. Ο Δημήτρης θέλει να διώξει την Αποστολία από το σπίτι και ξεκινάει να της κάνει πόλεμο! Η Αντριάνα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάρκο και του το δείχνει χωρίς καμία ντροπή! Η Στέλλα χτυπάει την πόρτα της Αλίκης και της κάνει μία επίθεση άνευ προηγουμένου! Αμέσως μετά η Αλίκη μαζεύει τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή του Έκτορα! Ο Λουκάς συνεχίζει να αναρωτιέται για τον Παύλο και του ζητάει να βγούνε για ποτό για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Ο Σίμος νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Σμαράγδα και το ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει! Η Τζουλιάνα εξομολογείται στον φίλο της τον Αντρέα ότι σκοπεύει να το σκάσει από το ίδρυμα! Ο Μιχαήλ με την Ρωξάνη κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό …

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 208:

Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως παρόλο που της αρέσει, δεν πρόκειται να είναι μαζί του και τον συμβουλεύει να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη Ρωξάνη. Η Ρωξάνη από την άλλη συνεχίζει να φέρεται παράξενα και να παίρνει χάπια. Ο Έκτορας προσπαθεί να πλησιάσει όσο πιο διακριτικά μπορεί την Αλίκη. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει τι μεσολάβησε με την Στέλλα κι αποφασίζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για την επιχείρηση της ομαδικής εκτέλεσης. Η Αντριάνα έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο και κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει. Παράλληλα η Νόνα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου η Ιφιγένεια να ζηλέψει τον Σπύρο και να τα ξαναβρούν. Ο Αλέκος προτείνει στον Άκη να προχωρήσουν στην αγορά ενός τηλεοπτικού καναλιού. Η Εύα συμβουλεύεται διατροφολόγο και βάζει την Ολυμπία σε πρόγραμμα ενώ την ίδια ώρα ο Σίμος μετακομίζει στης Σμαράγδας. Η Τζουλιάνα απελπισμένη που δεν μπορεί να είναι με τη Ναυσικά, το σκάει για να πάει να την βρει…

ΠΕΜΠΤΗ 12/03 (ΕΠ. 209):

Ο Έκτορας απειλεί τη Στέλλα πως αν ξαναπλησιάσει την Αλίκη, θα πει σε όλους για το σχέδιο που έστησαν με την Ευγενία και τη Σμαράγδα εις βάρος της Ηλιάνας για να την τρελάνουν. Η Ιφιγένεια πείθεται από τα λεγόμενα της Νόνας και πάει στο σπίτι του Μάρκου να διερευνήσει ποια είναι αυτή που έχει πλευρίσει τον Σπύρο. Εκεί ο Οδυσσέας με την Έρση της ανάβουν ακόμα μεγαλύτερη φωτιά. Η κοινωνική λειτουργός ειδοποιεί την αστυνομία κι αρχίζουν να αναζητούν την Τζουλιάνα. Την ίδια ώρα, η μικρή Τζουλιάνα περιπλανιέται στην Αθήνα και ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Ναυσικά. Η περίεργη συμπεριφορά της Ρωξάνης αρχίζει να γίνεται αισθητή από τον Μιχαήλ, αλλά προς το παρόν δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Η Εύα όμως, που γνωρίζει το παρελθόν της, την στριμώχνει κι απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Το φιλικό κλίμα που δημιουργείται ανάμεσα στον Άκη και την Αποστολία δεν αρέσει καθόλου στον Δημήτρη. Η Τζουλιάνα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός περαστικού που την πείθει ότι θα την πάει στην Ναυσικά. Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει άσχημα.. Έρχεται και μια εξέλιξη "βόμβα" στις 8 Λέξεις. Ο Φοίβος σκοτώνει τον πατέρα του!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 210:

Ο άγνωστος άντρας κλειδώνει πόρτες και παράθυρα και η Τζουλιάνα καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Ηλιάνα ρωτάει ευθέως την Βίκυ αν έχει δίδυμη αδερφή, καθώς είναι σίγουρη ότι την είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα! Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Τζουλιάνα το έσκασε από το ίδρυμα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η Ρωξάνη συνεχίζει να παίρνει χάπια χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα για την κατάστασή της. Μετά από προτροπή της Νόνας, Σπύρος και Ιφιγένεια συναντιούνται και δίνουν το πρώτο τους φιλί μετά από τον τσακωμό τους. Ο Μάρκος θέτει βέτο στον Νικηφόρο και του λέει ότι δεν γίνεται η Εύα να συνεχίσει να δουλεύει στο εργαστήριο της Ναυσικάς. Ο Άκης μαθαίνει πως η Ηλιάνα μετέφερε 500 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό της και γίνεται έξαλλος!! Η Τζουλιάνα δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και προσπαθεί να αποδράσει από το σπίτι του Σωτήρη…